Skoler fra Adapteo

Bygninger tilpasset udvikling og læring

Verden ændrer sig, og det samme gør skolerne. Derfor bliver skoler ofte mødt af en lang række forventninger og udfordringer – og det gælder også i forhold til skolens bygninger. For Adapteo er skolepavilloner ikke bare modulbygninger, der kan leveres nemt og effektivt. Det er udfoldelsen af vores vision for moderne læring, hvor en skolebygning både imødekommer elevers, læreres og forældres behov.

Fordele ved Adapteos fleksible skoler.

  • Energieffektive skolebygninger til langtidsudlejning
  • Attraktivt facadedesign
  • Indvendig loftshøjde på op til 2,70 cm
  • Op til 3 etager
  • Rengøringsvenlige gulve
  • Opvarmning gennem et vandbåret system, gulvvarme eller fjernvarme
  • Akustiklofter
  • Sensorstyret belysning samt et naturligt lysindfald
  • Central ventilationsenhed og varmegenvinding med roterende varmevekslere

Effektiv læring med en god rumfølelse.

Elever og lærere tilbringer det meste af dagen i skolen. Det gør feel-good-faktoren i bygningerne endnu vigtigere. Skolebygninger fra Adapteo skaber en god rumfølelse med en indvendig højde på 2,70 m. Ved design af fleksible skolebygninger lægger vi særlig vægt på at reducere efterklangen for at skabe et roligt læringsmiljø med den bedst mulige akustik. Dette sikres med akustiklofter i alle rum.

For Adapteo er skolen mere end bare bygninger.

Det er stedet, hvor man kan forme fremtiden. Adapteos vision er at være en del af opbygningen af samfundet. Vi ønsker at skabe et fundament for læring, der lever op til både elever, læreres, skoleledelsens og forældrenes krav og ønsker. Vi er godt på vej, men vi er ikke tilfredse endnu, alt kan blive bedre.

Pladsproblemer i det nye skoleår?

Med tilgang af nye elever, udvikling af nye boligområder i en by eller kommune, renoveringer eller ombygninger i skolen og afstandsregler i klasseværelset, kan det hurtigt blive trangt i en eksisterende skolebygning.

Med Adapteo løses dine pladsproblemer i skolen effektivt, hvad enten det er som en midlertidig eller langsigtet løsning.

Hvis jeg kunne bygge en skole, ville den have...

For at sætte vores fleksibilitet på prøve, bad vi 6-årige Emma om at designe en skole, præcis som hun ønskede den. Vores pavillonbygninger kan tilpasses i forhold til størrelse og form alt efter hvad situationen kræver, og vi er altid åbne overfor nye ideer og tanker. Sådan tilpasser vi os fremtiden, uanset hvad den bringer. Se filmen for at se hvordan Emmas skole blev bygget.

Midlertidig plads med permanente fordele.

Adapteos skolepavilloner danner gode rammer for indlæring. De er af høj kvalitet, er omkostningseffektive, og er en hurtig og effektiv løsning, når der er behov for en ny skole eller ekstra klasseværelser. Adapteo kan tilbyde skolefaciliteter i en begrænset periode eller på ubestemt tid. Vi hjælper dig med at få frigivet både tid og budget, som kan bruges på læring og undervisningsmaterialer.

Vores bygninger bliver leveret på jeres betingelser. Du kan leje lige så længe, der er behov for, ligesom det er muligt at tilpasse lokalerne og længden af lejeperioden. Med vores brede udvalg af moduler, kan du få de helt rigtige skolepavilloner leveret hurtigt og effektivt.

Midlertidige skolepavilloner behøver ikke virke som den næstbedste løsning. Hos Adapteo er vi stolte over at levere skolebygninger med godt indeklima og masser af naturligt lys, der skaber de bedste rammer for eleverne.

Adapteos skolebygninger understøtter moderne læring.

Skoleelever tilbringer ikke længere hele dagen ved det samme skrivebord, i samme klasselokale og med den samme lærer. Nye undervisningsmetoder, teknologi og aktiv læring har skabt et behov for mere funktionelle rammer, der kan tilpasses og som  understøtter elevernes deltagelse. Adapteos skolepavilloner kan bygges på den måde, der fungerer bedst for din skole!

Sundhed og indeklima kommer i første række.

Vi ønsker at tilbyde det bedst mulige indeklima med god luft, akustik og belysning. Vi går derfor ind for langsigtede bæredygtige løsninger og udvikler vores modulsystemer ud fra et helhedsperspektiv, hvor trivsel, miljø og god økonomi går hånd i hånd. Vi har fx varmegenvinding, tidsstyret ventilation og sensorstyret belysning, varmeregulering og temperatursænkning om natten, i weekender og helligdage.

Åbent rum eller separate klasselokaler.

Den endelige skoleløsning vil blive sammensat af de forskellige moduler, som du har valgt. Modulerne kan opføres i tre etagers højde med en elevator. Modulerne kan kombineres på forskellige måder, for eksempel som en L- eller U-formet bygning. Indvendigt kan der være separate klasseværelser, et helt åbent rum eller rum opdelt med møbler. Det er helt op til dig og ud fra, hvad din skole har brug for!

Muligheder for tilpasninger med faglokaler og andre skolefaciliteter

Kemilokaler

Musiklokaler

Sportsfaciliteter

Hjemkundskabslokaler

Lærerværelser og kontorer

Lokaler til håndarbejde, billedkunst og design

Køkken- og spisefaciliteter

Omklædningsrum

Før dine ideer ud i livet med Adapteo Draw

Adapteo Draw er et nemt onlineredskab, som du kan bruge til at tegne den bygning, du har brug for. ”Drag and drop” forskellige bygningselementer for at oprette en hel bygning, som kan indrettes med de møbler, du ønsker.

Vil du vide mere om vores fleksible skolebygninger?

Vil du have mere information eller få vejledning om, hvordan vi kan imødekomme dine pladsbehov? Kontakt os og lad os sammen finde den ideelle løsning til din bygning.