Nyhed Bæredygtighed

EcoVadis har tildelt guldmedalje til Adapteo Group

  • 1 min læsning

Adapteo

Den internationalt anerkendte udbyder af bæredygtighedsvurderinger, EcoVadis, har tildelt os en guldcertificering for vores bæredygtighedsindsats og præsentationer. Det placerer Adapteo blandt de øverste 5% af alle vurderede virksomheder globalt set.

gold-medal-from-ecovadis-lina-and-johanna - gecomprimeerd

“Certificeringen er ikke blot en anerkendelse af vores hold, men også af vores koncern som helhed. Jeg er stolt af at være en del af en virksomhed med så mange dedikerede mennesker.”

- Lina K Wiles, Bæredygtighedschef

EcoVadis er velanset som en af verdens mest pålidelige udbydere af bæredygtighedsvurderinger inden for erhvervslivet. Med en global vurdering af over 100.000 virksomheder fra alle sektorer sætter de standarden for bæredygtighedsvurderinger for virksomheder på verdensplan. Med den omfattende internationale standard for bedste praksis arbejder de målrettet på at fremme udviklingen inden for erhvervslivet.

“EcoVadis’ guldcertificering er et symbol på vores engagement og præstation inden for sociale og miljømæssige ansvarsområder, men også en bærende søjle i vores vision om at være med til at forme industrien mod en mere positiv fremtid  

- Johanna Persson, Adm. direktør og CEO for Adapteo Group

 

EcoVadis-certificeringen tilbyder en evidensbaseret analyse af ydeevne samt en handlingsplan for løbende forbedringer. Det står klart, at Adapteos styrke ligger i vores cirkulære forretningsmodel, som effektivt understøtter kundernes pladsbehov. For at realisere Adapteos vision om en fuldstændig cirkulær virksomhed – en vision, der omfatter alt fra anvendelsen af vedvarende og bæredygtige råmaterialer til en uendelig livscyklus for de produkter, vi udvikler i overensstemmelse med vores bæredygtighedsmål – er kontinuerlig forfinelse og udvikling nødvendig. EcoVadis-vurderingen tilbyder ikke kun en solid vejledning for Adapteos fremtidige forbedringer, men den fremhæver også, hvor virksomheden står i dag, og hjælper med at prioritere strategier for de kommende år.

 

Kort om EcoVadis

EcoVadis-vurderingen er baseret på UN Global Compacts ti principper, International Labour Organisation (ILO) konventioner, Global Reporting Initiative (GRI) standarder og ISO 26000 standarden. Den evaluerer 21 bæredygtighedskriterier på tværs af fire kernetemaer: Miljø, arbejds- og menneskerettigheder, etik og bæredygtige indkøb. 

 

Adapteos syn på bæredygtighed

Vores branche er ingen undtagelse, og vi har til hensigt at gå forrest med en cirkulær forretningsmodel og bæredygtige bygninger som en løsning for både samfundet og miljøet. Vores ambition er at blive en af de mest bæredygtige virksomheder i branchen og tage føringen inden for vores felt.