En verden og et sygehus i forandring

Vurderingsklinik til Covid-19 patienter blev etableret af Adapteo på få dage i foråret 2020 – og flyttet nemt og smidigt igen da pladsen blev trang et halvt år senere. Med en professionel indstilling, et hurtigt og effektivt samarbejde med kunden samt en fleksibel indsats hjalp Adapteo Sygehus Sønderjylland, da de stod overfor en akut pladsudfordring i forbindelse med Covid-19.

” Jeg synes det er fedt at arbejde sammen med folk som dem fra Adapteo og alle de andre der var med til at flytte pavillonerne – og etablere dem 2 gange. Uanset hvad man beder dem om, så siger de bare: Det løser vi. Det finder vi ud af”

-Martin Djørup, Projektchef Sygehusbyggeri Aabenraa og Sønderborg

Sygehus Sønderjylland havde et akut behov for at etablere en fungerende vurderingsklinik til screening af covid-19 patienter, da pandemien for alvor tog fart i foråret 2020. Adapteo var klar med løsningen på få dage.

Med en professionel indstilling, et hurtigt og effektivt samarbejde samt en fleksibel indsats hjalp Adapteo Sygehus Sønderjylland, da de stod overfor en akut pladsudfordring.

Udfordringen blev ikke mindre, da sygehuset 6 måneder efter havde brug for den nu allokerede plads tæt på skadestuen igen. Vurderingsklinikken skulle flyttes – mens sygehus, kapel, akutklink og ambulancetjeneste var i drift.

Adapteos dygtige folk gik til opgaven med krum hals og hjalp med at få løst opgaven, uden driften af sygehuset blev påvirket.

Martin Djørup, Projektchef Sygehusbyggeri, Sygehus Sønderjylland, fortæller om de udfordringer sygehuset pludselig stod overfor, og om hvordan han i samarbejde med Adapteo smidigt kunne løse en så vanskelig opgave til perfektion.

Covid-19 får sat nye krav til Sygehus Sønderjyllands plads og indretning

Første opgave for Adapteo - forår 2020:

Sygehuset skal have pavilloner sat op som vurderingsklinik for Covid-19 patienter så hurtigt som muligt.

  • Pavillonerne skal placeres på parkeringspladsen tæt på skadestuen.
  • Fredag formiddag underskrives aftalen – lørdag morgen står Adapteo ved sygehuset med pavillonerne.
  • Der arbejdes konstant hele weekenden.
  • Mandag morgen er klinikken klar til drift.

Anden opgave for Adapteo- efterår 2020:

Efter 6 måneder skal sygehuset have lavet en ny tilbygning, og det skal være præcis på den plads hvor vurderingsklinikken står.

  • Sygehuset, skadestuen og det nærliggende kapel er i drift, vurderingsklinikken er i drift og byggepladsen er i drift.
  • Ingen drift må forstyrres – så igen skal alt flyttes hen over en weekend.
  • Pavillonerne skal flyttes hen over tilgangsvejen til skadestuen.
  • En mobilkran svinger pavillonerne hen over tilgangsvejen – én efter én.
  • En koordineret indsats mellem alle implicerede sikrer en gnidningsfri og brugbar løsning.
Martin Djørup, Projektchef  Sygehusbyggeri Aabenraa og Sønderborg

Adapteo er en fleksibel samarbejdspartner der altid løser opgaven

 

 

” Jeg synes det er fedt at arbejde sammen med folk som dem fra Adapteo og alle de andre der var med til at flytte pavillonerne – og etablere dem 2 gange. Uanset hvad man beder dem om, så siger de bare: Det løser vi. Det finder vi ud af. De er der bare og løser opgaven. Det er utroligt motiverende at arbejde sammen med sådan en flok gutter”

Med en stærk indstilling om at opgaven skal løses hurtigt og smidigt, har Adapteo bidraget til, at Sygehus Sønderjylland kunne fortsætte sine vigtige funktioner og tilpasse sig de pladskrav som pludselig opstod da pandemien satte os alle på en prøve.

Adapteo insights.

Adapteo støtter Team Rynkeby og Børnecancerfonden

Adapteo deltog i et event med Team Rynkeby og var med til at sætte fokus på børn med ...

Adapteo leverer 600 kvm pavillonbygning til coronavaccination

Nykøbing Falster Sygehus stod overfor en udfordring, da sygehusets lokaler ikke var store nok til at rumme den planlagte ...