Pavillon udlejning | Plejebolig og ældrepleje | Adapteo.dk

Sundhed og Pleje

Modulplads kan være brugbar inden for både sundheds- og ældrepleje. F.eks. kan en kommune befinde sig i en situation, hvor der er et akut behov for ekstra kapacitet til ældrepleje. Der kan også være behov for et helt nyt plejecenter, trods manglende kendskab til fremtiden og hvorvidt behovet stadig er der om 10 år.  I sådanne tilfælde er modulbyggede plejecentre den perfekte løsning.

Alle Adapteos moduler til sundhedspleje kan indrettes nøjagtig som permanente bygninger. Vores bygninger er sikre, sunde og indbydende. De lejes altid på dine vilkår og i lige så lang tid, behovet er der.

Plejecentre

Vi skaber funktionel, attraktiv og sikker plads til plejecentre. Med vores brede erfaring inden for design sikrer vi, at alle aspekter i forhold til at drive et velfungerende plejecenter tages i betragtning. Modulbyggede plejecentre kan rumme de samme møbler og det samme udstyr som traditionelle, permanente plejecentre.

Plejecentre

Ældrepleje

Ældrepleje kan kræve mange forskellige former for lokaler, lige fra normale lejligheder til plejehjem. Vores moduler kan tilpasses ethvert behov og levere sikre, hyggelige og komfortable boligfaciliteter til selvstændige, aleneboende ældre eller til dem, der har brug for mere intensiv pleje.

Ældrepleje

Adapteo øger kapaciteten i Corona-presset sundhedsvæsen

Læs mere

Adapteo forholdsregler og COVID-19

Læs mere

Herlev Hospital, Region Hovedstaden

Læs mere

Midlertidige pavilloner skaber sikre rammer for psykiatriske patienter

Læs mere

Kontakt os

Vi er her for at hjælpe dig

Vi har gjort processen omkring pladsudvidelse så nem og ligetil som muligt. Vi hjælper dig med at navigere mellem de forskellige valgmuligheder. Samtidig sikrer vi, at du altid har nøjagtig det, du skal bruge, når som helst og hvor som helst. Kontakt os, og lad os hjælpe dig med at tage det første skridt mod den pladsudvidelse, som du har brug for.