Adapteos rejse gennem tiden

Om Adapteo

Vi er en førende nordeuropæisk virksomhed indenfor fleksible og tilpasningsdygtige bygninger, der arbejder på tværs af 8 markeder: Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Belgien, Litauen og Holland. Med en bred erfaring indenfor bygge- og ejendomsbranchen og vores store portefølje af tilpasningsdygtige bygninger bidrager vi til en bæredygtig og cirkulær fremtid. Vi er glade for og stolte over vores tusindvis af kunder blandt beslutningstagere for kommuner, skoler, daginstitutioner, virksomheder og sundhedsudbydere.

1956

Oresjö Fabriker (senere Flexator) etableres.

1984

Malmros Instant Office etableres (bliver senere en del af tilblivelsen af Cramo Group).

1995

Temporent etableres som en del af Skanska Group i Danmark og videre i 2002 i Norge. I 2006 dannes Nordic Modular Group med Temporent og Flexator som datterselskaber.

2014

Cramo bliver til Cramo Adapteo, som noget nyt udelukkende med fokus på fleksible og tilpasningsdygtige bygninger. Etableres i Tyskland.

2018

Cramo erhverver Nordic Modular Group.

2019

Adapteo bliver en selvstændig virksomhed og noteres på Stockholm Nasdaq Børs.

2020

Adapteo erhverver Dutch Cabin Group i 2020 og Ajos, Danmark i 2022.

2021

Goldman Sachs står som ejer. I 2023 har Adapteo etableret sig i 9 markeder.

Vi leverer en
ideel bygning 

Som den førende udbyder af fleksible bygninger i Nordeuropa tilbyder vi fleksible bygninger, der hjælper vores kunder med at håndtere usikkerhed. Vi ved, hvor stor indflydelse det rette miljø har på de folk, der tilbringer tid i en bygning. Derfor stræber vi altid efter at tilbyde den rigtige løsning, der opfylder dine specifikke behov. Vores modulære og cirkulære byggekoncept sikrer en bæredygtig løsning hver gang.  

 

En erfaren samarbejdspartner 

Med en stor portefølje af fleksible bygninger og en lang erfaring indenfor byggeog ejendomsbranchen hjælper vi dig med at løse alle slags byggebehov dine vilkår. Når du er kunde hos os, kan du fokusere det vigtigste og trygt overlade alle byggerelaterede problemer til os.  

 

Bæredygtig fremtid - vi bidrager

Vi er meget bevidste om miljøet, og vi gør, hvad vi kan for at bevare det. Ved at bygge energieffektive, fleksible bygninger og samtidig stræbe efter at reducere vores klimaaftryk på enhver mulig måde ønsker vi at gøre en forskel for de kommende generationer.

 

538

Medarbejdere

8

Markeder (Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Belgien, Holland og Litauen).

1,3 millioner

M² til leje

282 M€

Omsætning 2021