Vi bygger for en fleksibel fremtid

Hos Adapteo tilbyder vi moderne og fleksible løsninger til den offentlige og private sektor. Vi bygger, udlejer og sælger fleksible bygninger i et par dage eller på ubestemt tid. Vi kan transformere, genbruge, opskalere, nedskalere og endda flytte vores bygninger i løbet af få uger ved hjælp af et modulært og cirkulært byggekoncept. 

Vi leverer en
 ideel bygning hver gang 

Som den førende udbyder af fleksible bygninger i Nordeuropa tilbyder vi fleksible bygninger, der hjælper vores kunder med at håndtere usikkerhed. Vi ved, hvor stor indflydelse det rette miljø har på de folk, der tilbringer tid i en bygning. Derfor stræber vi altid efter at tilbyde den rigtige løsning, der opfylder dine specifikke behov. Vores modulære og cirkulære byggekoncept sikrer en bæredygtig løsning hver gang.  

 

Vi er en  erfaren samarbejdspartner 

Med en stor portefølje af fleksible bygninger og en lang erfaring indenfor byggeog ejendomsbranchen hjælper vi dig med at løse alle slags byggebehov dine vilkår. Når du er kunde hos os, kan du fokusere det vigtigste og trygt overlade alle byggerelaterede problemer til os.  

 

Vi bidrager til  en bæredygtig fremtid

Vi er meget bevidste om miljøet, og vi gør, hvad vi kan for at bevare det. Ved at bygge energieffektive, fleksible bygninger og samtidig stræbe efter at reducere vores klimaaftryk på enhver mulig måde ønsker vi at gøre en forskel for de kommende generationer.

 

Vi finder ud af, hvad du har brug for

Hos Adapteo starter vi altid med at lytte. Vi hjælper dig med at navigere i de forskellige muligheder, så du er sikker på at få nøjagtig det, du har brug for, når du har brug for det. Vores brancheførende ekspertise og lokale tilstedeværelse betyder, at du kan stole på os. Ikke kun til pålidelig levering, men også som en partner, der hjælper dig gennem hvert skridt på vejen.