Nyhed

Vi er blevet partner i Nordic Circular Hotspot

  • 1 min læsning
Adapteo lastbil ved siden af modulbygninger under en blå himmel

Adapteo

Hos Adapteo er vi både glade og stolte af at kunne dele nyheden om, at vi er blevet partner i Nordic Circular Hotspot, der er en samarbejdsplatform med missionen om at fremskynde overgangen til en cirkulær økonomi i Norden.

Adapteo er blevet partner hos Nordic Circular Hotspot, og det er rigtig godt nyt. Partnerskabet passer nemilg godt ind i vores cirkulære forretningsmodel, da Nordic Circular Hotspot er en samarbejdsplatform med missionen om at fremskynde overgangen til en cirkulær økonomi i Norden.

Ægte forandring gennem videndeling

Gennem programmer, arrangementer og platforme arbejder netværket Nordic Circular Hotspot for at øge samarbejde, viden, kapacitetsopbygning og investeringer i løsninger inden for cirkulær økonomi.

At blive en partner i Nordic Circular Hotspot repræsenterer en logisk udvikling for Adapteo Group. Vores mission drejer sig om at innovere og udvikle cirkulære løsninger for at drive samfundene mod en mere bæredygtig fremtid. Kun ved at arbejde sammen og gennem deling af viden kan vi etablere ægte forandring, siger Lina K Wiles, Chief Sustainability Officer hos Adapteo Group.

Fra lineære til cirkulære praksisser

Ifølge flere globale undersøgelser udgør bygge- og ejendomsbranchen over en tredjedel af verdens CO2-udledning. Derfor er det nødvendigt med en radikal og omfattende overgang fra lineære til cirkulære økonomiske praksisser.

Som en førende partner inden for tilpasningsdygtige og cirkulære bygningsløsninger i Nordeuropa ønsker vi hos Adapteo at være en del af den ændring, der fører til cirkularitet.

Vi er meget glade for at have Adapteo med i Nordic Circular Hotspot Partnership Programme! Vi ønsker at samle de mest ambitiøse cirkulære pionerer i vores partnerskabsprogram, og vi ser Adapteo som en af dem. At blive en partner kan give muligheder for at hjælpe med at fremskynde og aktivt udvikle den nordiske cirkulære overgang og styrke samarbejdet i regionen. Vi byder Adapteo varmt velkommen i gruppen, afrunder Elin Bergman, medstifter og administrerende partner for Nordic Circular Hotspot.

Læs også: EcoVadis har tildelt guldmedalje til Adapteo Group