Nyhed Bæredygtighed

Mød os på Building Green i København

  • 1 min læsning
<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Mød os på Building Green i København</span>

Adapteo

Efteråret er over os, og snart åbner Building Green-messen i København dørene igen. For Adapteo betyder det, at vi ser frem til at mødes med en masse spændende mennesker for at diskutere bæredygtighed i byggeriet. Vi er stolte af at være en del af denne vigtige begivenhed, og vi håber, du har lyst til at komme forbi og møde os på stand 89.

Dato: 30.-31. oktober 2024
Sted: Forum, København
Standnummer: 89

Læs programmet og tilmeld dig her

Over to dage i Forum København vil du opleve et omfattende program med både danske og internationale talere. Der vil være inspirerende debatter, der udforsker, hvordan vi kan reducere byernes og boligers CO2-aftryk, hvordan fremtidens byggeri skal tænkes om, og hvorfor vi skal gentænke, hvad og hvorfor vi bygger.

Derfor deltager vi


Building Green-messen er en af Europas førende platforme for alle, der arbejder med bæredygtighed i byggeriet. Hos Adapteo har vi en stærk ambition om at være blandt de mest bæredygtige virksomheder i vores branche. Derfor er det den perfekte anledning for os til at præsentere vores modulløsninger.

Besøg os på stand 89, hvor vores konsulenter står klar til at præsentere vores modulbyggerier. Du kan få indblik i, hvordan vores løsninger understøtter en cirkulær livscyklus og diskutere, hvordan vi kan bidrage til dine fremtidige projekter. Samtidig vil vi vise, hvordan Adapteos moduler kan være med til at skabe bæredygtige byer og arkitektur."

Messeprogram

Building Green har arrangeret to spændende dage, med masser af talks, oplæg og debatter.
 
Læs programmet og tilmeld dig her

Deltag i konkurrence

På messen har vi en konkurrence, hvor du kan vinde en Stelton Pier LED lampe. Alt du skal gøre er at svare på tre spørgsmål.

Kom besøge os på messen og deltag i meningsfulde samtaler om, hvordan vi sammen kan få mere bæredygtighed ind i byggeriet. Hvis du ønsker at planlægge et møde med vores team på forhånd, er du velkommen til at kontakte os.

Stelton-Pier-Akku-LED-Leuchte-schwarz-Situation-4

Book møde med Adapteo på Messen her