Nyhed

Adapteo donerer boliger til internt fordrevne i Ukraine

  • 1 min læsning
Adapteo donere moduler til Ukraine

Adapteo

Med en donation på 68 modulære enheder til Ukraine, skaber Adapteo hårdt tiltrængte boliger til internt fordrevne ukrainere. De tilpasningsdygtige boliger tilbyder sikkerhed og fleksibilitet til både enkeltpersoner og familier i akut nød, og så kan de flyttes og genanvendes, efterhånden som lokalsamfundene genopbygges.

Midlertidige boliger bliver hjem for Ukrainere

Adapteo har valgt at tage konkrete skridt for at støtte Ukraine i disse udfordrende tider ved at donere 68 byggemoduler svarende til 2.722 m2. Disse bygninger vil fungere som midlertidige boliger for ukrainere, der er fordrevet af den igangværende krig, og dermed tilbyde praktisk og øjeblikkelig støtte, hvor det er mest nødvendigt.

- Hos Adapteo er vores mission at skabe tilpasningsdygtige og fleksible rum, der hjælper samfund med at trives. Vi forstår, hvor essentielt det er for enkeltpersoner og familier at have et sted, de kan kalde hjem—et frirum, der tilbyder komfort, sikkerhed og værdighed. Vores modulære boliger er designet med fleksibilitet og genbrug for øje, så de kan tilpasses til at imødekomme samfundets skiftende behov. Vi håber, at disse enheder vil give fordrevne ukrainere ikke blot et midlertidigt husly, men også et fundament for at genopbygge deres liv, udtaler Johanna Persson, administrerende direktør for Adapteo Group.

Leveret i samarbejde med den svenske civilforsvarsmyndighed

I samarbejde med den svenske civilforsvarsmyndighed (MSB) arbejder Adapteo for at sikre en rettidig og sikker levering af disse enheder. Så snart de er leveret, vil de lokale myndigheder i Ukraine sammen med blandt andet arkitekter tilpasse og renovere disse moduler for bedst muligt at opfylde de specifikke behov hos dem, der er fordrevet af krigen.

Efterhånden som situationen i Ukraine fortsætter med at udvikle sig, står Adapteo klar til at yde yderligere støtte, hvor det er muligt. Dette initiativ er en del af Adapteos bredere engagement i at være en ansvarlig samarbejdspartner og støtte social infrastruktur med donation af fleksible modulløsninger.

For yderligere information, kontakt: 

Zoey Tsopela
+46 70 750 2480
zoey.tsopela@adapteo.com