dataLayer.push({ event: "formCompleted", subscriberEmail: "test.test.test@test.test.test.se", }) NCC erstatter skurby med moderne kontorpavilloner. - Adapteo

Kundereference

NCC erstatter skurby med moderne kontorpavilloner.

En specialindrettet løsning med kontorpavilloner danner nu rammen om NCC’s satellitkontorby i Valby. Her har de sagt farvel til gamle skurvogne til fordel for pavillonløsningen, der blev sat op på få dage og var klar til indflytningen efter ca. fire uger.

Se her hvordan NCC fik tilpasset moderne kontorpavilloner

Hvad gør man, når man akut står og mangler de rette kontorfaciliteter med den rette placering?

Da NCC, der opererer i hele København med fjernvarmegravning, pludselig skulle flytte ud af de ældre skurvogne, var det afgørende at finde en både effektiv og fremtidssikret løsning.

“Udover at beliggenheden naturligvis var afgørende, var det vigtigt, at vi forholdsvist hurtigt kunne rykke ind i nye omgivelser. I øvrigt kunne vi se et perspektiv i en mere langtidsholdbar løsning, som på samme tid lever op til vores miljømæssige værdier i forhold til fx CO2-udledning”, fortæller Mikkel Bror Hemmingsen, Produktionsleder hos NCC Danmark.

De fleksible kontorbygninger er leveret i to etager, hvilket er med til at sikre tilstrækkelig plads til materiel på byggepladsen.

“Udover at beliggenheden naturligvis var afgørende, var det vigtigt, at vi forholdsvist hurtigt kunne rykke ind i nye omgivelser. I øvrigt kunne vi se et perspektiv i en mere langtidsholdbar løsning, som på samme tid lever op til vores miljømæssige værdier i forhold til fx CO2-udledning”

Mikkel Bror Hemmingsen, Produktionsleder hos NCC Danmark.  

Fra skurby til moderne kontorbyggeri

De opgraderede kontorer overholder i modsætning til almindelige skurvogne bygningsreglementet, hvilket blandt andet sætter positivt aftryk på indeklimaet. Forskellen er til at tage at føle på, fortæller Mikkel Bror Hemmingsen:

“Vi har nu fået kontorer fremfor en skurby, og det er noget af en forskel fra før til nu, hvor vi ikke længere får fornemmelsen af at gå ind i et skur på en byggeplads. Kontorbyggeriet er skruet godt sammen med et behageligt indeklima og moderne faciliteter, der giver gode muligheder for at holde vores opstartsmøder, fordi der er styr på udstyr som IT og storskærme.”

Dertil byder faciliteterne på lokaler, der er indrettet efter NCC’s ønsker om indretning fra de tre forskellige NCC-afdelinger, som sidder der til daglig. Udover gode køkkenfaciliteter, er der installeret glasvægge, som ikke bare inddeler rummene, men også optimerer dagslysindtaget.

“Vi har nu fået kontorer fremfor en skurby, og det er noget af en forskel fra før til nu, hvor vi ikke længere får fornemmelsen af at gå ind i et skur på en byggeplads. Kontorbyggeriet er skruet godt sammen med et behageligt indeklima og moderne faciliteter, der giver gode muligheder for at holde vores opstartsmøder, fordi der er styr på udstyr som IT og storskærme.”

Sat op på få dage

Mens modulerne kom på plads i løbet af få dage, gik der omkring fire uger, fra modulerne blev opsat, til de var afleveret og klar til indflytning. Det fortæller Henrik Knudsen, der er projektleder hos Adapteo:

“De 31 moduler blev sat op på få dage på den grund, NCC havde klargjort efter vores anbefalinger. Efter en opklodsning på dag et, monterede vi underetagen på dag to og anden etage på dag tre. Dermed var modulerne hurtigt på plads, hvorefter de skulle bygges sammen og indrettes præcis efter NCC’s ønsker.”

Han afrunder: “Det kan være afgørende at skulle flytte kontoret hen til menneskerne i stedet for omvendt, og det er NCC’s nye kontorbygninger i Valby et rigtig godt eksempel på. Det krævede i dette tilfælde brug af sengetrailere, så modulerne kom så langt ned mod vejen som muligt, da de er fragtet ind på grunden via en viadukt under togbanen.”

Lydtætte skydedøre kan med et snuptag gøre et mødelokale større og mindre efter behov.

Billeder fra projektet

Nyheder fra Adapteo

Når sommerferien slutter og Specialskolerne på Sundholm åbner dørene for eleverne, vil de træde ind i nye ...

Adapteos fleksible moduler kan tilpasses varierende behov både nu og i fremtiden i modsætning til mere statiske lø...