Pavillon udlejning | Skoler og institutioner | Adapteo.dk

Institutioner og Skoler

Har du brug for ekstra plads til en skole eller uddannelsesinstitution, har Adapteo den ideelle løsning, som er skræddersyet til dine behov. Vi tilbyder moderne modulbyggede undervisningslokaler, der er sikre, sunde og indbydende. Udlejningen sker altid med udgangspunkt i dine behov og i så lang tid, du har behov for.

Hos Adapteo er vi stolte over at levere uddannelsespavilloner med unik luftkvalitet og naturligt lys, som skaber bedre omgivelser til læring og dagpleje for børn og unge.

Institutioner

Adapteos modulbyggede pavilloner til institutioner danner behagelige og hyggelige rammer om børns dagligdag. Vi har desuden taget personalet i betragtning og skabt et sikkert, sundt og funktionelt miljø for både børn og voksne. Adapteos pavilloner til institutioner rummer alle de mange faciliteter, som en standardbygning til institutioner kræver.

Vuggestuer, børnehaver og integrerede institutioner

Skoler

Adapteos modulbyggede skolepavilloner er designede til at efterleve standarderne for moderne læring. De er fulde af naturligt lys, har god indendørs luftkvalitet og et blødt lydmiljø. Bygningerne kan bl.a. indeholde traditionelle klasseværelser, faglokaler, omklædningsrum, industrikøkken, åbent loungeområde og legerum.

Skoler

Kontakt os

Vi er her for at hjælpe dig

Vi har gjort processen omkring pladsudvidelse så nem og ligetil som muligt. Vi hjælper dig med at navigere mellem de forskellige valgmuligheder. Samtidig sikrer vi, at du altid har nøjagtig det, du skal bruge, når som helst og hvor som helst. Kontakt os, og lad os hjælpe dig med at tage det første skridt mod den pladsudvidelse, som du har brug for.