500 nye boliger til fleksibel indkvartering opføres i Rødby

Den seneste tid er Rødby blevet til et summende centrum for en række erhvervsaktiviteter, hvilket også tiltrækker nye midlertidige medarbejdere til byen. Derfor har Adapteo Danmark valgt at leje et stort areal af Lalandia, hvor de vil etablere og udleje 500 boliger til fleksibel indkvartering.

Med en direkte motorvej, Lalandias feriecenter, en aktiv erhvervshavn og ikke mindst Danmarkshistoriens største anlægsprojekt i form af Femern-forbindelsen, så har Rødby på Lolland på kort tid udviklet sig til en meget entreprenant by. Mere aktivitet kræver flere hænder udefra, og de hænder skal også have et sted at opholde sig uden for arbejdstiden.

Med afsæt i den udvikling har nordens største leverandør af fleksible bygninger Adapteo indgået en aftale med Lalandia om leje af et større areal på 45.000 m2 tæt på by, havn og strand.

Her vil Adapteo etablere 500 møblerede fleksible boliger på 18 og 27 m2 og leje dem ud til de mange virksomheder, der har behov for at indkvartere deres medarbejdere i området i kortere eller længere tid. Udover boligerne med eget bad og køkken vil der blive etableret en række fælles faciliteter til beboerne.

 

Rødby indkvartering

12.000 kvadratmeter møblerede boliger, der forventes at stå klar i Rødby til indflytning i januar 2023

Tredje projekt i Rødby

Adapteo leverede sidste år fleksible boliger til den 30.000 m2 store håndværkerby i Rødbyhavn og for nylig åbnede virksomheden også et kontorhotel med udlejning af kontorfaciliteter til funktionærer, der kommer til at opholde sig i nærheden af byggepladsen de næste år.

“I kraft af vores eksisterende involvering i Rødby-området, har vi oplevet, at mange virksomheder har et behov for indkvartering af deres medarbejdere, som slet ikke kan dækkes af eksisterende hoteller og lejeboliger. Det er et perfekt match for vores produkter, der kan op- og nedskaleres i takt med behovene, samtidig med at vi understøtter en bæredygtig og cirkulær tankegang”, siger Claus Haastrup, Head of Sales hos Adapteo Danmark.

Også hos feriecentret Lalandia glæder de sig over samarbejdet og udnyttelsen af den store grund:

“Vi glæder os over, at vi igennem samarbejdet med Adapteo kan hjælpe med at understøtte det høje aktivitetsniveau i Rødby på en måde, der kommer alle i lokalområdet til gode”, udtaler Jan Harrit, der er adm. direktør hos Lalandia.

Det nye boligområde kommer til at bestå af 12.000 kvadratmeter møblerede boliger, der forventes at stå klar til indflytning i januar 2023.

For yderligere information, kontakt: 

Claus Haastrup
Head of Sales
+45 70 90 90 40
claus.haastrup@adapteo.com

Adapteo Nyheder

Adapteo Group har indgået aftale om at overtage udlejningsvirksomheden i JYTAS A/S, som tilbyder premium modulbyggeri og er ...

De gamle C40-moduler, der i 15 år har fungeret som skoler, kontorbygninger, camps og andre former for beboelse, stod ...