dataLayer.push({ event: "formCompleted", subscriberEmail: "test.test.test@test.test.test.se", }) Opkøb har styrket Adapteos markedsledende position - Adapteo

Opkøb har styrket markedsledende position

Da Adapteo Danmark opkøbte Ajos A/S fra MT Højgaard i december 2021 cementerede Adapteo sin position som markedsledende pavillonleverandør. Medarbejderne fra Ajos er hurtigt blevet en del af virksomheden og missionen om at levere bæredygtige modulløsninger med kvalitet er kommet yderligere i højsædet.

Mikkel Valentin var projektleder i Ajos A/S inden opkøbet, og han er en af de medarbejdere, der med opkøbet kom med over til Adapteo kontoret i Greve.

Det har været et vildt halvandet år. Vi kom ind i en organisation, der var og er i rivende udvikling og som har en masse dygtige medarbejdere, vi nu kan kalde for vores kollegaer. Efter vi fik færdiggjort vores igangværende opgaver, blev vi og vores faglighed hurtigt en integreret del af virksomheden,

fortæller Mikkel, tidligere projektleder hos Ajos og nuværende projektleder hos Adapteo.

Har lært både til og fra sig

Som tiden er gået efter opkøbet, er det blevet klart for både administrerende direktør, Andreas Löfgren og projektleder, Mikkel Valentin, at Ajos har masser at bidrage med – og at det også gør sig gældende den anden vej rundt.

Noget af det Ajos har bidraget med, er en bred og bæredygtig opgaveløsning under opstilling af pavilloner. Det skyldes, at de fra Ajos har stor erfaring med f.eks. terrængravning og den type beregninger, det kræver. De har også været en væsentlig faktor for, at vi har svanemærkede modulløsninger, siger Andreas Löfgren.

Mikkel Valentin er enig, og han har især lagt mærke til et vigtigt fokusområde på hans nye arbejdsplads.

Hos Adapteo er kundeservice virkelig i højsædet. Fordi løsningerne er så fleksible, kan man hurtigt tilpasse og op- eller nedskalere det specifikke projekt alt efter kundens behov. Og det er et forretningselement, der virkelig bliver fokuseret på, og som jeg, som medarbejder, sætter pris på er muligt på de konkrete projekter, siger Mikkel Valentin.

Styrker positionen som markedsleder

Adapteo var i forvejen markedsledende leverandør af fleksible pavillonløsninger – og opkøbet har været med til at styrke positionen. Det skyldes blandt andet de kompetencer, som de tidligere medarbejdere hos Ajos har tilført virksomheden. Det fortæller Andreas Löfgren, administrerende direktør i Adapteo Danmark.

– Opkøbet af Ajos var med det strategiske formål at styrke vores position som markedsleder inden for tilpasningsdygtige og cirkulære bygningsløsninger i Danmark. Ajos’ bæredygtige produktportefølje og de tidligere medarbejdere har tilført afgørende kompetencer, som vi og kunderne i den grad sætter pris på, siger Andreas Löfgren og fortsætter:

Efterspørgslen efter fleksible og bæredygtige bygninger var på opkøbstidspunktet, for halvandet år siden, meget høj – og det er den fortsat. Med hver sine kompetencer hos Ajos og Adapteo og halvandet år på bagen kan vi sige, at vores leverancer og service har kvalitet og bæredygtighed i højsædet.

For yderligere information, kontakt: 

Katja Rundqvist
Marketing Manager
+45 70 90 90 40
katja.rundqvist@adapteo.com

Adapteo Nyheder

Når sommerferien slutter og Specialskolerne på Sundholm åbner dørene for eleverne, vil de træde ind i nye ...

Adapteos fleksible moduler kan tilpasses varierende behov både nu og i fremtiden i modsætning til mere statiske lø...