Nyhed

Så er ISO 9001 & ISO 14001 certificeringerne kommet i hus

Hos Adapteo bestræber vi os altid på at gøre tingene endnu bedre. Derfor er vi meget stolte over at være blevet ISO 9001 og ISO 14001 certificeret.

“Vi stolte og glade for at kunne tilbyde vores kunder endnu mere sikkerhed for, at en Adapteo-løsning er en ressource-optimerende løsning af høj kvalitet.

– Dovile Zanauskiene, Sustainability Project Manager hos Adapteo.  

 

Hos Adapteo bestræber vi os altid på at forbedre vores aftryk på miljøet. Derfor er vi meget stolte over at være blevet ISO 9001 og ISO 14001 certificeret:

ISO 9001 garanterer kvaliteten af ens produkter og services, og sikrer, at virksomheden konsekvent leverer services og produkter, der opfylder kundens forventninger samt de lovgivningsmæssige krav.

ISO 14001 er en standard inden for miljøledelse, som har til formål at sikre så lavt et ressourcespild og så lidt forurening som muligt.

“Vi stolte og glade for at kunne tilbyde vores kunder endnu mere sikkerhed for, at en Adapteo-løsning er en ressource-optimerende løsning af høj kvalitet” siger Dovile Zanauskiene, Sustainability Project Manager hos Adapteo.  

Certificeringerne er med andre ord vores forpligtelse for konstant at arbejde mod en forbedring af arbejdsmiljøet, samtidig med at det er en garanti for vores produkter, arbejdskvalitet og service som vi giver vores kunder.

IMG_9185

Vil du vide mere om vores tilpasningsdygtige bygninger?

Vil du tale med en sælger eller høre mere om, hvordan vi kan bygge fleksibelt sammen? Vi vil i samarbejde med dig finde den rigtige løsning til netop dine behov.

Adapteo Nyheder

I Sønderborg har man satset på fleksible bygninger indrettet som studieboliger. Den midlertidige løsning er med til at ...

Er din organisation klædt på til at konstant skiftende behov og betingelser? Vi tror på, at der er en ...