Opsætning af Covid-19 Testcenter Region Nordjylland, Hjørring Sygehus

Behovet for at teste mod Covid-19 ser ud til at fortsætte, og nu er opsætningen af syv testcentre i fuld gang ved Regionshospital Nordjylland.

I Hjørring blev testtelte udskiftet med vores fleksible pavillonbygninger.

Det bliver koldere i vejret, alt imens behovet for at udføre COVID-19-podningstests er intakt. Der har derfor været behov for at optimere testfaciliteterne fra telte til bygninger hos Regionshospital Nordjylland. Dén opgave har Adapteo varetaget – til stor tilfredsstillelse for Morten Risager Nielsen, Teknisk chef for Teknisk Afdeling hos Regionshospital Nordjylland.

Opsætning af Covid-19 Testcenter- Region Nordjylland, Hjørring Sygehus

Opsætning af Covid-19 Testcenter- Region Nordjylland, Hjørring Sygehus
Foto: Mick Knive Anderson for TV2Nord

”Adapteo har leveret 220 kvm pavillonbygninger, der fungerer som en komplet arbejdsplads. Udover professionelle faciliteter til podningstests har de indtænkt coronasikre løsninger hele vejen igennem. Fx har vi fået installeret automatiske døråbnere, afskærmning med glas til registreringsrum og håndvaske med berøringsfrie vandhaner, der alt sammen er med til at minimere smitterisikoen”, siger Morten Risager Nielsen og afslutter:

- ”Også selve samarbejdet har været lige efter bogen: Som det jo er med corona, skal alting gå stærkt, og deadlines er korte. Dét har Adapteo virkelig formået at handle efter. De har imødekommet alle vores ønsker og udvist stor fleksibilitet.”

Tryk på afspil for at få et indblik i Adapteos opsætningsprocess i Hjørring!

Video: Mick Knive Anderson for TV2Nord
Video redigering: Adapteo Danmark

IMG_1040

Adapteo Nyheder

Adapteo Group har indgået aftale om at overtage udlejningsvirksomheden i JYTAS A/S, som tilbyder premium modulbyggeri og er ...

De gamle C40-moduler, der i 15 år har fungeret som skoler, kontorbygninger, camps og andre former for beboelse, stod ...