Fleksible bygninger fra Adapteo

Til dine nuværende og fremtidige behov

Adapteo byder på de nyeste og bedste løsninger, hvad enten I har behov for modulbygninger i en kort periode eller ubestemt tid. Fleksibilitet indgår i alt, vi foretager os. Vores bygninger er baseret et modulært koncept og en cirkulær proces og kan tilpasses i forhold til jeres behov. Har I brug for mere plads? Bygningerne er funktionelle og kan tilpasses til jeres idéer og behov. Præfabrikation, en cirkulær proces og ressource effektivitet betyder at vores byggeproces er kort, hvorved vi bidrager til en bæredygtig fælles fremtid.  

Derfor skal du vælge Adapteo.

Fleksibilitet

Fleksibilitet er et grundlæggende koncept i alle vores byggeløsninger. 

Skræddersyet timing og brugsperiode

Uanset om det er et par dage eller mange år – vælger du selv brugsperioden for dit modulbyggeri. 

Økonomisk frihed

Vores løsninger passer til din situation – uanset om du ønsker at leje, lease eller købe. 

Kun det bedste er godt nok

Vi synes, du fortjener det bedste. Derfor leverer vi kun i bedste kvalitet.   

Tilpasning er vores styrke

Hos Adapteo er vi fast besluttede på at levere attraktive, bæredygtige og optimale bygningsløsninger, som passer til formålet – og i et samarbejde med jer.

Vi er med hele vejen fra at identificere jeres behov, udarbejde indretningsplaner, håndtere byggetilladelser og valg af energikilder, til vedligeholdelse og service. Vi er ikke blot en leverandør, men en samarbejdspartner hele vejen, uanset hvor komplekse jeres behov er.

Fleksible løsninger & fleksibelt håndværk

Hos Adapteo bygger vi for en fleksibel fremtid. Det samfund, vi indgår i, er mobilt, skalérbart og dynamisk. Derfor er vores bygninger det også. Vores moderne og fleksible bygninger kan transformeres, genbruges, op- eller nedskaleres og endda helt flyttes.

Vi vil gerne sige tak til vores partnere (Bases, Køge Installationsforretning, MS Montage, Poul Sejr Nielsen, L’EASY Business, Alfred Nielsen, YellowTec, DLB Arkitekter og Tomma Consulting. Med vores fleksible løsninger og deres fleksible samarbejde, arbejder vi hver dag på bygge ideelle bygninger, som er skræddersyet til brugernes behov.

Nyheder fra Adapteo

Adapteo Group har indgået aftale om at overtage udlejningsvirksomheden i JYTAS A/S, som tilbyder premium modulbyggeri og er ...

De gamle C40-moduler, der i 15 år har fungeret som skoler, kontorbygninger, camps og andre former for beboelse, stod ...