Din samarbejdspartner

At bygge kræver et solidt samarbejde, og hos Adapteo elsker vi at skabe i fællesskab. Vi ved, at de bedste bygninger bliver skabt, når design, funktionalitet og behov kombineres for at finde den mest optimale løsning. Når du samarbejder med os, får du en partner, som gør sit for at løse dine byggebehov. Vi guider dig sikkert gennem hele processen lige fra planlægning til udførelse, imens du nyder faciliteterne

Få en  betroet partner, der er med dig hele vejen 

Når du vælger at samarbejde med os, får du en partner, der tager ejerskab og støtter dig gennem hele processen – lige fra planlægning og etablering til vedligeholdelse og service. Vi forstår de udfordringer, som både du og dine kunder står overfor, og vi giver dig den rette vejledning og støtte, når du skal have en fleksibel bygning. 

Vi er proaktive, ansvarlige og dedikerede 

Vi garanterer, at vi altid er proaktive, ansvarlige og dedikerede. Vi tager os god tid til at forstå dine behov, vi kan guide dig til den bedste løsning. Vi arbejder gerne sammen med kunder, slutbrugere og eksterne partnere for at bygge løsninger, der skaber værdi til både mennesker og miljø. Når du samarbejder med os, kan du være sikker at fleksible bygninger i høj kvalitet lige længe, du har brug for det. Vi tilbyder også fleksible økonomiske løsninger, der giver dig finansiel frihed. 

En række forskellige skoler, daginstitutioner, kommuner, virksomheder og sundhedsaktører har allerede valgt Adapteo til at løse deres byggebehov. 

Samarbejdet med Adapteo har været rigtig godt. De leverede modulerne hurtigt og med professionel service. Og da modulerne blev taget i brug, virkede de med det samme efter hensigten.
Martin Djørup
Projektchef hos Sygehusbyggeri Aabenraa og Sønd
Samarbejdet med Adapteo har været fint. Og alt er aflleveret til tiden fuldstændigt som aftalt.
Elisabeth Mindopi
Copenhagen Metro Team
Adapteo har løst selv de umilige opgaver som jeg har stillet undervejs.
Søren Ørboe
Dragør Kommune
Jeg vil sige, at jeg er mildt sagt imponeret over, hvad man kan med pavilloner. Vi må være ærlige at sige, at ordet »pavillonskole« lyder værre, end det er. Jeg er positiv overrasket over resultatet
Mads Andersen (K). til SN.dk
Formand for Skoleudvikling

Hvorfor vælge Adapteo?

  • Pålidelig partner for tusindvis af virksomheder og organisationer
  • Fleksibilitet og cirkularitet er indbygget i alle vores koncepter
  • Bæredygtige løsninger bygget i træ
  • Finansiel frihed med vores leje-, leasing- eller ejerløsninger

Hvorfor vælge en fleksibel bygning fra Adapteo?  

Adapteos bygninger er skabt, så du kan være forberedt på fremtiden. Fordelen ved en fleksibel bygning er nemlig, at den er tilpasningsdygtig. Når du vælger Adapteo, behøver du ikke at kende dine fremtidige behov på forhånd. Med en fleksibel løsning kan du optimere bygningen til dine behov, når de opstår. Og når du ikke længere har brug for bygningen, renoverer vi den og genbruger den et andet sted – igen og igen.