Adapteo ønsker at være din foretrukne samarbejdspartner

Din samarbejdspartner

At bygge kræver et solidt samarbejde, og hos Adapteo elsker vi at skabe i fællesskab. Vi ved, at de bedste bygninger bliver skabt, når design, funktionalitet og behov kombineres for at finde den mest optimale løsning. Når du samarbejder med os, får du en partner, som gør sit for at løse dine byggebehov. Vi guider dig sikkert gennem hele processen lige fra planlægning til udførelse, imens du nyder faciliteterne

Få en  betroet partner

Når du vælger at samarbejde med os, får du en partner, der tager ejerskab og støtter dig gennem hele processen – lige fra planlægning og etablering til vedligeholdelse og service. Vi forstår de udfordringer, som både du og dine kunder står overfor, og vi giver dig den rette vejledning og støtte, når du skal have en fleksibel bygning. 

Vi er proaktive og ansvarlige 

Vi garanterer, at vi altid er proaktive, ansvarlige og dedikerede. Vi tager os god tid til at forstå dine behov, vi kan guide dig til den bedste løsning. Vi arbejder gerne sammen med kunder, slutbrugere og eksterne partnere for at bygge løsninger, der skaber værdi til både mennesker og miljø. Når du samarbejder med os, kan du være sikker at fleksible bygninger i høj kvalitet lige længe, du har brug for det. Vi tilbyder også fleksible økonomiske løsninger, der giver dig finansiel frihed. 

En række forskellige skoler, daginstitutioner, kommuner, virksomheder og sundhedsaktører har allerede valgt Adapteo til at løse deres byggebehov. 

Samarbejdet med Adapteo har været rigtig godt. De leverede modulerne hurtigt og med professionel service. Og da modulerne blev taget i brug, virkede de med det samme efter hensigten.
Martin Djørup
Projektchef hos Sygehusbyggeri Aabenraa og Sønd
Samarbejdet med Adapteo har været fint. Og alt er aflleveret til tiden fuldstændigt som aftalt.
Elisabeth Mindopi
Copenhagen Metro Team
Adapteo har løst selv de umilige opgaver som jeg har stillet undervejs.
Søren Ærboe
Dragør Kommune
Jeg vil sige, at jeg er mildt sagt imponeret over, hvad man kan med pavilloner. Vi må være ærlige at sige, at ordet »pavillonskole« lyder værre, end det er. Jeg er positiv overrasket over resultatet
Mads Andersen (K). til SN.dk
Formand for Skoleudvikling
Adapteo har leveret 220 kvm pavillonbygninger, der fungerer som en komplet arbejdsplads. Udover professionelle faciliteter til podningstests har de indtænkt coronasikre løsninger hele vejen igennem.
Morten Risager Nielsen
Teknisk chef for Teknisk Afdeling hos Regionshospital Nordjylland
Selve samarbejdet har været lige efter bogen: Som det jo er med corona, skal alting gå stærkt, og deadlines er korte. Dét har Adapteo virkelig formået at handle efter. De har imødekommet alle vores ønsker og udvist stor fleksibilitet.
Morten Risager Nielsen
Teknisk chef for Teknisk Afdeling hos Regionshospital Nordjylland

Hvorfor vælge Adapteo?

  • Pålidelig partner for tusindvis af virksomheder og organisationer
  • Fleksibilitet og cirkularitet er indbygget i alle vores koncepter
  • Bæredygtige løsninger bygget i træ
  • Finansiel frihed med vores leje-, leasing- eller ejerløsninger

Vi støtter

Adapteos løsninger er en vigtig del af samfundet, og det forpligter.  Derfor støtter vi hos Adapteo Danmark en række gode initiativer og sager både i hele Danmark og vores nærområde.