Fleksible beboelsespavilloner fra Adapteo

Boliger tilpasset til alle

En beboelsespavillon kan være den rette løsning, når behovet for en bolig opstår. Uanset om der er tale om akut pladsmangel eller om en længere genhusningsproces, kan du få beboelsesmoduler, der passer til formålet.

Uanset om du har brug for midlertidig bolig til studerende, ældre eller folk der får deres lejlighed renoveret, tilbyder Adapteo hyggelige og hjemlige boliger hurtigt og sikkert.

Fordele ved Adapteos beboelsespavilloner

  • Tilpasning efter behov
  • Balanceret udluftning
  • Godt indeklima med akustiklofter
  • Energieffektiv beboelse til langtidsleje
  • Indvendige højder på op til 2,75 m
  • Lyse og luftige lokaler
  • Opvarmning gennem et vandbåret system, gulvvarme eller fjernvarme
  • Prisbillig og fleksibel løsning

Hvad siger vores kunder?

Den bedste måde at forstå vores løsninger på er ved at se dem. Vores kundereferencer viser de forskellige måder, vi har løst diverse udfordringer for vores kunder. Vi håber, at du på den måde kan få et bedre indblik i hvad vi går og foretager os. Så er du også bedst klædt på til at vælge den bedste løsning til dine specifikke behov.

Bygninger til studieboliger eller genhusning

Vores fleksible bygninger gør det muligt at tilpasse efter alle behov; om det er studieboliger eller beboelse i forbindelse med genhusning.

Vores bygninger kan rumme alle slags lejligheder: Lige fra den mindre etværelseslejlighed til den store familielejlighed. Fælles for dem er, at de indeholder alle de rum, der er behov for i dagligdagen. Beboelsespavillonerne kan bestå af en til tre etager med elevator og trappeopgang, og du vil ikke kunne skelne en Adapteo pavillon fra en permanent bygning. Der er nemlig sikret balanceret udluftning, opvarmning og gode lys- og lydforhold i alle pavillonerne.

De midlertidige beboelsespavilloner kan være med til at løse den udfordring, som mange kommuner står overfor hvert år til studiestart, når de studerende skal huses. Adapteos studieboliger er en prisbillig og fleksibel løsning, som sikrer godt indeklima. Vi tilbyder både standard- og kundetilpassede løsninger.

 

Billedgalleri Beboelse

Soveværelse

Badeværelse

Køkken og entre

Lyse værelser

Spisestue

Fleksibel tilpasning

Køkken med spiseplads

Dagligstue

Værelse med tekøkken

Vi hjælper dig med at bygge fleksibelt

Kontakt os for mere information eller kyndig vejledning. Vi finder den ideelle løsning til dine specifikke byggebehov.