Bæredygtighedsrapport 2022

På trods af de makroøkonomiske udfordringer 2022 har budt på, har Adapteo haft et succesfuldt forretningsår. Vi har oplevet en stigende efterspørgsel på vores produkter og services. Mens hårdt pressede forsyningskæder og problemer er blevet løst efter pandemien, har vi løbende været i stand til levere til vores kunder til tiden og med tilfredsstillende resultater.

Læs hele vores bæredygtighedsrapport for 2022, der bl.a. indeholder tendenser fra bygge- og ejendomsindustrien samt vores strategi og proces gennem 2022.

Tidligere rapporter

Da vi lancerede vores nye brand i 2019, begyndte vi også på Adapteos bæredygtighedsrejse. En bæredygtig bygge- og ejendomsindustri er afgørende for skabelsen af bæredygtige samfund.

2020 var et skelsættende år for vores bæredygtighedsrejse. Vi lancerede en ambitiøs bæredygtighedsstrategi, der hjalp virksomheden med at gå forrest i omstillingen til en bæredygtig bygge- og ejendomsindustri.

I bæredygtighedsrapporten for 2021 følger vi op på vores bæredygtighedsstrategi og -indsats, fremviser vores tiltag og fremhæver, hvordan vi fortsat vil arbejde med at forbedre vores bæredygtighedsarbejde.

Vil du vide mere om vores bæredygtighedsarbejde?

Så tøv ikke med at kontakte os for at få mere information eller rådgivning.