dataLayer.push({ event: "formCompleted", subscriberEmail: "test.test.test@test.test.test.se", }) Vemmedrupskolen, Køge Kommune - Adapteo
J4A8975

Vemmedrupskolen, Køge Kommune

På Vemmedrupskolen i Køge havde man problemer med et slemt tilfælde af skimmelsvamp, derfor valgte man at tage kontakt til Adapteo. Eleverne er nu kommet på plads i en ny pavillonskole lokaliseret på Vemmedrupskolens gamle boldbane.

Denne nye pavillonskole består i alt af 42 C40 moduler og 29 C90 moduler. C90-systemet opfylder de høje internationale standarder. Systemet er kendetegnet ved moderne design, hvor funktion, arbejdsmiljø og energiforbrug har varet de styrende elementer i udviklingsarbejdet. C90 passer til såvel skoler og institutioner som til kontorer og beboelse. Indeklimaet holdes behageligt med en effektiv central ventilation med varmegenvinding (op mod 80%) med mulighed for tilkøb af køling.

“Jeg vil sige, at jeg er mildt sagt imponeret over, hvad man kan med pavilloner. Vi må være ærlige at sige, at ordet »pavillonskole« lyder værre, end det er. Jeg er positiv overrasket over resultatet”

Mads Andersen (K). til SN.dk
Formand for Skoleudvalget

J4A8739

Adapteo Nyheder

Når sommerferien slutter og Specialskolerne på Sundholm åbner dørene for eleverne, vil de træde ind i nye ...

Adapteos fleksible moduler kan tilpasses varierende behov både nu og i fremtiden i modsætning til mere statiske lø...