Tekst4-scaled

Midlertidigt modulbyggeri giver Frederiksberg Boldklub tag over hovedet

I forbindelse med ombygning af Frederiksberg Boldklub fik medlemmerne brug for et midlertidigt sted at opholde sig. Løsningen blev modulhuse fra Adapteo, som indeholder alt det, man har brug for i et klubhus.

Klubhuset, som siden 1995 har huset Frederiksberg Boldklub, er nu jævnet med jorden. Der skal nye rammer til, og det betyder, at Frederiksberg Boldklub skal have et sted at opholde sig i de to små år, byggeriet står på. Derfor ringede de til os, og vi fik en løsning på banen.

Vi har leveret 11 moduler, som er bygget sammen, så de har forbindelse med hinanden. Modulhuset indeholder vaskeri, kontor, boldrum, møderum, kantine og fire bademoduler med toilet og omklædningsrum med plads til 18 personer i hvert omklædningsrum.

Læs evt. mere om vores kontorpavilloner.

2

Derudover skal Frederiksberg Boldklub have lidt ekstra luksus, imens byggeriet står på. Derfor har vi på anden sal lavet en tagterrasse, hvorfra boldspillerne kan slappe af efter træning.

3
4

Adapteo Nyheder

Hos Adapteo bestræber vi os altid på at forbedre vores aftryk på miljøet. Derfor er vi meget stolte ...

Kommuner og virksomheder har et historisk stort bygge- og renoveringsbehov, men den traditionelle byggebranche kan ikke følge med: lø...