dataLayer.push({ event: "formCompleted", subscriberEmail: "test.test.test@test.test.test.se", }) Midlertidigt modulbyggeri giver Frederiksberg Boldklub tag over hovedet - Adapteo
Tekst4-scaled

Midlertidigt modulbyggeri giver Frederiksberg Boldklub tag over hovedet

I forbindelse med ombygning af Frederiksberg Boldklub fik medlemmerne brug for et midlertidigt sted at opholde sig. Løsningen blev modulhuse fra Adapteo, som indeholder alt det, man har brug for i et klubhus.

Klubhuset, som siden 1995 har huset Frederiksberg Boldklub, er nu jævnet med jorden. Der skal nye rammer til, og det betyder, at Frederiksberg Boldklub skal have et sted at opholde sig i de to små år, byggeriet står på. Derfor ringede de til os, og vi fik en løsning på banen.

Vi har leveret 11 moduler, som er bygget sammen, så de har forbindelse med hinanden. Modulhuset indeholder vaskeri, kontor, boldrum, møderum, kantine og fire bademoduler med toilet og omklædningsrum med plads til 18 personer i hvert omklædningsrum.

Læs evt. mere om vores kontorpavilloner.

2

Derudover skal Frederiksberg Boldklub have lidt ekstra luksus, imens byggeriet står på. Derfor har vi på anden sal lavet en tagterrasse, hvorfra boldspillerne kan slappe af efter træning.

3
4

Adapteo Nyheder

Når sommerferien slutter og Specialskolerne på Sundholm åbner dørene for eleverne, vil de træde ind i nye ...

Adapteos fleksible moduler kan tilpasses varierende behov både nu og i fremtiden i modsætning til mere statiske lø...