J4A8805 (2)

Kildevældskolen, Københavns Kommune

I forbindelse af renovering af Kildevældskolen i Københavns kommune, var der ved skolestart den 01/08-17 brug for et nyt tilværelsessted for en del af eleverne på skolen. Man valgte derfor at kontakte Adapteo for at få en løsning på problemet.

Løsningen blev 10 af Adapteos C40 RED moduler og I skolegården foran skolen står der nu i alt 4 store klasselokaler med dertilhørende garderober som eleverne skal have deres undervisning i, indtil udgangen af dette skoleår.

Med C40 RED modulsystemet får du samme kvalitet og bekvemmelighed, som i en permanent bygning – med frihed til at tilpasse mængden af areal til dine behov. Modulløsningen er ideel til skoler, institutioner, kontorer, beboelse samt enhver situation, hvor både komfort og funktion er topprioriteter. Indeklimaet holdes behageligt med en effektiv central ventilation med varmegenvinding (op mod 80%) med mulighed for tilkøb af køling.

J4A8911

Adapteo Nyheder

Pavillonleverandøren Adapteo Danmark har gjort Andreas Löfgren til ny administrerende direktør i Danmark. Med sig bringer han ...