En fleksibel løsning var ideel for Öresundskraft

Imens Öresundskraft renoverer sit hovedkontor, har de brug for en midlertidig kontorløsning til deres 250 ansatte samt kunder og besøgende. Takket være skræddersyede og fleksible bygninger fra Adapteo sidder folk nu i et hyggeligt kontorlandskab, der minder meget om virksomhedens vision for det nyrenoverede kontor.

”Adapteo var meget imødekommende gennem hele vores samarbejde, ikke mindst da vi kom med vores ekstra ønsker. De sagde ligefrem: ‘Vi kan lære af det her, hvis vi får kunder med lignende behov i fremtiden.’ Sådan en indstilling lægger man stor vægt på som kunde,” konkluderer Jesper Baaring.

– Jesper Baaring, projektleder hos Öresundskraft.

Öresundskraft er en kommune ejet virksomhed i Helsingborg, Sverige, der forsyner kommunens beboere med elektricitet, bredbånd, fjernvarme med mere. Virksomhedens hovedkontor på Bredgatan i Helsingborg trængte meget til at blive renoveret.

”Vores kontor blev bygget i 1993 efter den tids principper. Nu ønskede vi at ombygge kontoret på en måde, der fremmer en moderne, aktivitetsbaseret arbejdsdag,” siger Jesper Baaring, projektleder hos Öresundskraft.

”Öresundskrafts projektgruppe, som fik til opgave at løse lokaleproblemet under ombygningen, gik grundigt til værks. Først holdt man forskellige løsninger op mod hinanden. Skulle man leje midlertidige lokaler i byen, eller skulle man finde en anden løsning?

Valget faldt på en midlertidig, fleksibel løsning,” fortæller Jesper Baaring. ”På denne måde kunne vi fortsat bruge dele af lokalerne, og så skulle kunderne heller ikke lære en ny adresse at kende. Vi var også i stand til at skræddersy de midlertidige lokaler, så de havde den samme åbne grundplan, som vores nye kontor skal have,” fortsætter han.

Anskaffelsen blev foretaget via SKL i henhold til en kravsspecifikation fra Öresundskraft med specifikke ønsker vedrørende kvalitet, akustik, varmegenvinding, luftkvalitet, køling og så videre. Når man tog disse parametre såvel som prisen med i betragtning, var det Adapteo Sveriges fleksible løsning, der løb af med sejren.

Slutresultatet er et kontormiljø på 1000 m2, der blev bygget helt efter Öresundskrafts ønsker, og som på mange måder har overgået medarbejdernes forventninger til et behageligt og hyggeligt miljø med god akustik og belysning og et godt indeklima.

Dette opnåede man blandt andet ved hjælp af glasdøre, lydabsorberende tæpper og en energieffektiv varmepumpeløsning.

Takket være pavillonbygningernes fleksibilitet har det desuden været muligt at vælge en grundplan, der giver medarbejderne en forsmag på de åbne, aktivitetsbaserede rum, som de nyrenoverede lokaler kommer til at byde på.

Adapteo var meget imødekommende gennem hele vores samarbejde, ikke mindst da vi kom med vores ekstra ønsker. De sagde ligefrem: 'Vi kan lære af det her, hvis vi får kunder med lignende behov i fremtiden.' Sådan en indstilling lægger man stor vægt på som kunde," konkluderer Jesper Baaring.

Adapteo_HBG_06

Adapteo insights.

En fleksibel løsning var ideel for Öresundskraft

Takket være skræddersyede og fleksible bygninger fra Adapteo sidder folk nu i et hyggeligt kontorlandskab, der minder meget ...

Ny adm. direktør hos Adapteo

Henrik Rydiander er netop blevet udnævnt som ny adm. direktør hos Adapteo Danmark. Med sig bringer han en ...
  • Nyhed