DCIM100MEDIADJI_0016.JPG

Campus Frederikssund

Pavillonen til Campus Frederikssund består af 16 stk. C75 moduler opført på i alt 608 kvadratmeter. Første spadestik var den 16. maj og den 15. juli stod pavillonen klar til indflytning af de mange elever fra Campus Frederikssund. Pavillonen rummer kontorer og værksteder til både studerende og undervisere.

“Tillykke til alle jer unge, som starter her nu. Da jeg blev inviteret til at komme her og sige noget, så sagde de til mig, at det starter i nogle pavilloner, og så tænkte jeg – den er lidt hård. Men når man kommer her, så ser det fuldstændig fantastisk ud.”

Christine Antorini
Tidligere undervisningsminister (S) og nuværende formand for Folketingets uddannelses- og forskningsudvalg

Modulserien C75 er meget velegnet til løsning af behov for ekstra klasselokaler og institutioner. Pavillonernes standardindretninger giver et godt grundlag for en effektiv og god planløsning i forbindelse med indretning af lokalerne. Der er mulighed for etablering af forskellige størrelse rum efter behov. Der kan suppleres med toilet og køkkenfaciliteter samt kontor- og mødefaciliteter, der opfylder Jeres behov.

Modulerne kan etableres i 1 eller 2 plan. Pavillonerne leveres som standard med el-varme, men er forberedt til etablering af vandbåren varme. Decentralt ventilation kan også tilbydes.

DCIM100MEDIADJI_0014.JPG

Adapteo Nyheder

Adapteo Group har indgået aftale om at overtage udlejningsvirksomheden i JYTAS A/S, som tilbyder premium modulbyggeri og er ...

De gamle C40-moduler, der i 15 år har fungeret som skoler, kontorbygninger, camps og andre former for beboelse, stod ...