Fremtiden er fleksibel

Fleksible samfund kan nemmere tilpasse sig ændringer og variationer i befolkningen, strengere bæredygtighedskrav og skiftende behov. Det betyder, at vi arbejder i partnerskaber, som går ud over den offentlige og private sektor. Vi anvender de rum, vi har, fuldt ud uden at bruge flere ressourcer end nødvendigtog altid med mennesker og planeten i tankerne. 

Sammen bygger vi fleksible samfund 

Adapteo tilbyder pavillonløsninger, der imødekommer skiftende behov. Vi anvender en unik industriel byggeteknik, der muliggør en kort byggeproces. Vores bygninger er designet til at kunne opskaleres, nedskaleres, tilpasses og endda flyttes, hvis brugerbehovene ændrer sig. Vi anvender primært træ i vores byggeri, og vi bygger efter cirkulære principper, så vores bygninger kan bruges om og om igen. På den måde bygger vi fleksible samfund.  

  

 

Vi bygger samfund,  der imødekommer forandring

Uanset om der er tale om strengere bæredygtighedskrav eller en stigning i antallet af elever eller ansatte, bidrager vores fleksible bygninger med den bedste løsning til skoler, virksomheder og institutioners nuværende behov eller fremtidige krav. Vores industrielle byggeteknikker gør det muligt at håndtere uforudsete hændelser hurtigt og enkelt .  

 

Fleksibilitet med et cirkulært byggekoncept   

I fleksible samfund betragtes bygninger som en fleksibel løsning fremfor et statisk objekt. Brugerbehov, stigende bæredygtighedskrav og bygninger skal forvandles i fællesskab. Fleksible bygninger kan ændres, genbruges, opskaleres, nedskaleres og endda flyttes inden for få uger ved hjælp af et modulært og cirkulært byggekoncept.   

 

Bæredygtighed 

Bæredygtighed er hjertet i vores fleksible bygninger. En bygnings primære miljømæssige aftryk kommer fra produktionen. Ved at vælge genanvendelige ressourcer i den rette kvalitet er det muligt at tænke bæredygtigt helt fra start. Samtidig er det en vigtig faktor ved bæredygtigt byggeri, at der er et minimalt ressourcespild i alle byggeriets faser. Vores industrielle byggekoncepter muliggør en systematisk gennemgang af vores ressourcebrug, hvilket forebygger affald ved hjælp af en LEAN-proces. 

 

Vi er klar til at hjælpe dig med at bygge fleksibelt

Kontakt os gerne for mere information eller vejledning. Vi finder den perfekte løsning til netop dine byggebehov.

Kontakt os

Stil et spørgsmål, så vender vi tilbage til dig.