Kundereference

Fleksibel pladsudvidelse af skolen i Charlottegården.

Fleksibel pladsudvidelse af skolen i Charlottegården. Bygningen er opført som 2-etagers pavillonbyggeri i 2 blokke. De to blokke er sammenbygget med en gang imellem, som gør det nemt for brugerne at komme rundt i bygningen, for adgang til 1. sal er der etableret indvendig trappe.

Projektet omfatter en midlertidig skole som kapacitetsudvidelse af skolen i Charlottegården. Bygningen er opført som 2-etagers pavillonbyggeri i 2 blokke. De to blokke er sammenbygget med en gang imellem, som gør det nemt for brugerne at komme rundt i bygningen, for adgang til 1. sal er der etableret indvendig trappe.

Der findes i bygningen kontorer til administrationen, personalestuer med køkken og depotrum med specialfremstillet personaleskabe. Depotrummene er placeret i bygningen, så de er let tilgængelige fra alle undervisningsrum.

På væggene er der i ’belastede rum’ monteret akustikpaneler for at optimere arbejdsmiljøet for brugerne.

Den nye bygning er sammenbygget med eksisterende bygning via en overdækket svalegang i stueplan.

Pavillonerne er udført med antracitgrå facadebeklædning, hvide træ/aluminium vindues- og dørpartier, udvendige inddækninger i indfarvet antracitgrå stål og tagrender i stål.

Bygningen er opført handicapvenligt med niveaufri adgang både ind- og udvendigt, såvel som der er handicaptoiletter på begge etager.

Belysningen styres generelt i bygningen af vha. sensorer, og kan også styres via Luxomat fjernbetjeninger. Derudover er der et serverrum, og der er på begge etager opsat access points til WiFi-adgang.

Luft-til-vand varmepumpe til opvarmning af bygningen med gulvarme udført i 2 zoner pr. modul. Med trådløs termostat styring. Suppleret af en kombi varmtvandsbeholder/varmepumpe (luft/luft og luft til vand) som forsyner varmt brugsvand og giver et tilskud til rumopvarmningen.

Pavillonerne er udført med antracitgrå facadebeklædning, hvide træ/aluminium vindues- og dørpartier, udvendige inddækninger i indfarvet antracitgrå stål og tagrender i stål.

Billeder fra projektet