Finansieringsmuligheder hos Adapteo

Finansiering

Den ideelle finansieringsløsning er forskellig fra kunde til kunde. Derfor tilbyder vi økonomisk frihed med en række forskellige muligheder, så du kan finde den bedst egnede løsning til dig og den aktuelle situation.

Er du i tvivl om, hvad der er den bedste løsning for dig i øjeblikket? Læs mere om dine muligheder nedenfor, så du får et bedre overblik over, hvad der passer til din situation. Stadig usikker? Vi er her for at hjælpe og støtte dig, så tøv ikke med at kontakte os.

Hvorfor vælge Adapteo?

Fleksibilitet

Fleksibilitet er grundlaget for vores koncept og forbereder dig til forandring.

Skræddersyet opsætning

Uanset om det er et par måneder eller på ubestemt tid - du vælger det, der passer dig bedst.

Højeste kvalitet

Vi synes, du fortjener det allerbedste. Derfor leverer vi kun den højeste kvalitet.

Hvorfor leje en pavillon?

Hvis du midlertidigt mangler ekstra plads, giver leje af en tilpasningsdygtig bygning fra Adapteo dig langt hurtigere den plads, du har brug for, end en ny permanent bygning. Da du ikke behøver at investere meget i væggene i en permanent bygning, vil dette frigøre kapital til dine kerneinvesteringer. Når du lejer en tilpasningsdygtig bygning, frigør du dig også fra bygningsvedligeholdelsespligten.

Hvorfor eje din pavillon?

Præfabrikerede permanente bygninger fra Adapteo kan bygges på kortere tid end ved brug af traditionelle byggemetoder. Det skyldes, at præfabrikerede bygninger bygges i et kontrolleret indendørs miljø med få afbrydelser, hvorefter det samles på byggepladsen. Byggetiden på stedet er meget kort, hvilket holder driftsforstyrrelser på et minimum. Vores designs er tilpasningsdygtige og fleksible, så i planlægningsfasen vil vi sammen sørge for at finde den bedste løsning til dig og dine behov. Hvis din situation ændrer sig over tid, er der mulighed for at flytte bygningen, hvis det er nødvendigt.

Hvorfor lease din pavillon?

Det er ikke altid let at vide, om de nuværende behov stadig vil gælde om ti år. At bygge nye lokaler, når fremtiden er usikker, kan indebære en stor økonomisk risiko. Derfor tilbyder vi leasing som alternativ til køb af vores bygninger. Bærbarheden og fleksibiliteten af ​​vores bygningsteknologi gør dette muligt. Normale lejeperioder er mellem tre og ti år, og du kan efterfølgende erhverve bygningen, forlænge eller opsige aftalen.

Nyheder fra Adapteo

Adapteo Group har indgået aftale om at overtage udlejningsvirksomheden i JYTAS A/S, som tilbyder premium modulbyggeri og er ...

De gamle C40-moduler, der i 15 år har fungeret som skoler, kontorbygninger, camps og andre former for beboelse, stod ...

Vil du vide mere om vores fleksible pavillonløsninger?

Kom i kontakt med vores salgsafdeling og lær mere om, hvordan vi sammen kan opbygge tilpasningsdygtige samfund.