Vuggestuer, børnehaver og integrerede institutioner

ARBEJDE OG LEG I FLEKSIBLE FACILITETER TIL INSTITUTIONER

En god dag for et barn består af leg, læring, søvn og veltillavede måltider. Derfor skal en løsning til institutioner kunne rumme alle disse aktiviteter fra vuggestue til børnehave.

 

Download vores institutions brochure her

Vores pavillonbygninger til institutioner er sikre, sunde og skaber lyse og trygge rammer om samfundets mindste. Vil du læse mere om vores fleksible pavillonbygninger til daginstitutioner og børnehaver?

Download vores institutions brochure her

Book en planlægningstid

Vil du vide, hvordan grundplanen for den bygning, du har brug for, kan se ud? Hvis dit svar er ja, kan du bestille en 30-minutters gratis planlægningskonsultation!

Sikker og sund ekstra plads.

Adapteos løsninger til institutioner er en nem og moderne løsning, når der er behov for ekstra plads. Det gælder uanset, om der er brug for mere plads til et voksende antal børn, eller om den gamle permanente bygning ikke længere er anvendelig. Vores pavilloner til institutioner har et ideelt indeklima, og de lever op til samtlige sikkerhedskrav i bygningsreglementet. Desuden kan alle vores institutionsbygninger opføres, så de er åbne og fremkommelige.

Hyggelig institutionsplads giver trivsel.

Mange opfatter midlertidige pavilloner som kedelige barakker. Den opfattelse stemmer dog langt fra overens med moderne modulbyggerier. Adapteos børnehaveløsninger er fulde af lys og farverige møbler, og lydforholdene er bløde og behagelige, så børnene frit kan boltre sig.

En fleksibel vej til ny plads.

Adapteo løser dit behov for pavilloner til institutioner med en nem og omkostningseffektiv løsning, som kræver minimalt vedligehold. Du kan leje pavilloner udelukkende i den periode, der er behov for, og de kan tilpasses forskellige behovssituationer, selv imens lejeperioden finder sted. Kombineret med vores stramme tidsplan kan vores let tilgængelige og brede udvalg af moduler hurtigt opføres og tages i brug.

Du kan vælge lige præcis de rum, I har brug for.

Den færdige løsning er sammensat af forskellige udvalgte moduler, som passer til dit behov. Modulerne kan bygges op til en treetagers høj bygning med elevator. De kan sammensættes som forskellige former, eks. så de udgør en L-formet bygning. Inde i bygningen kan der være adskilte lokaler, kontorer, kantiner eller lyse og rummelige opholdsrum.

Eksempler på anvendelsesmuligheder

Klasseværelser

Toiletter og badeværelser

Entréer

Køkken- og spisefaciliteter

Personalestuer

Omklædningsrum

Før ideerne ud i livet med Adapteo Draw

Adapteo Draw er et nemt onlineredskab til at designe den plads, som du har brug for. ”Drag and drop” forskellige elementer og skab en hel bygning, som kan indrettes med de møbler, du foretrækker.

Vi hjælper dig med at bygge fleksibelt

Kontakt os for mere information eller kyndig vejledning. Vi finder den ideelle løsning til dine specifikke børnehave eller vuggestue behov.

´
´
Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.