Vi støtter

Adapteos løsninger er en vigtig del af samfundet, og det forpligter.  Derfor støtter vi hos Adapteo Danmark en række gode initiativer og sager både i hele Danmark og vores nærområde.

Danmarks Indsamling 2021

Hos Adapteo har vi igen i år valgt at vise vores støtte. Det er vigtigt for os at tage ansvar og hjælpe dem, der har allermest brug for det. Årets indsamling er til fordel for coronakrisens børn for at sikre, at alle børn får adgang til rent vand og til lægehjælp og kan komme i skole.

Nogle sager er vigtige at kæmpe for – coronakrisens børn er i høj grad én af dem!

Adapteo bidrager til FNs Verdensmål for bæredygtigt udvikling

Vi har identificeret seks af FNs Verdensmål for bæredygtigt udvikling, som vi bidrager til via faciliteter til kvalitets uddannelse, fleksibel og innovativt infrastruktur samt bæredygtig brug af ressourcer til klimaindsats. Du kan lære mere om vores tilgang til dem og vores arbejde for bæredygtighed på Adapteo-gruppens hjemmeside adapteogroup.com og i indlægssedlen Bæredygtighed 2019.

I 2020 er Adapteo Danmark blevet sponsor for Køge BK U/19 hold.

I 2020 har Adapteo sponsoreret den danske lokale fodboldklub Køge Boldklub ⚽, som har inspireret så mange børn til at spille fodbold og i øjeblikket har over 800 medlemmer.

Fodbold er en sport, der bringer folk sammen og vi finder det vigtigt at støtte lokalsamfundet, så de kan skabe gode rammer for vores ungdom!