Adapteo støtter sundhedsvæsenet

SUNDHEDSYDELSER UNDER EN PANDEMI

Adapteos midlertidige moduler giver hurtigt sikre, funktionelle og komfortable sundhedsfaciliteter. Modulerne kan bruges til hospitaler eller klinikker, hvor de kan deles op som isolationsstuer, kontorer, overnatningsfaciliteter til personale og patienter m.m.

Samme kvalitet som permanent byggeri.

I danske vejrforhold er modulbyggerier et sikkert alternativ, når behovet for akutte plejefaciliteter opstår. Adapteos bygninger har elektricitet, rindende vand og opvarmning med samme kvalitet som permanente bygninger. Men der stopper sammenligningen også, for modsat permanente bygninger kan Adapteos moduler opsættes med meget kort varsel. Modulerne er isolerede og indeholder både vaskerum og toiletfaciliteter.

Hurtig og effektiv levering.

Vi har et omfattende lager, som er fyldt godt op. Det sikrer, at modulerne kan leveres til destinationen hurtigt og effektivt. For eksempel kan vi levere et enkelt prøvemodul med blot én dags varsel.

Modulerne kan opføres på et fladt underlag, som for eksempel på en parkeringsplads, mark eller gårdsplads.

Opdeling og isolering af modulbyggeri.

Vores moduler kan indrettes og opdeles på et væld af forskellige måder. For eksempel kan der oprettes separate rum til sygdomsramte og særligt smitsomme patienter. Afdelingens ydre døre kan i så fald placeres på modsatte side af bygningen, så de, der er ekstra smitsomme, ikke kommer i kontakt med andre patienter.

Pop up- vaccinationscentre

Gennemførelsen af massevaccination mod Covid-19 kommer til at føre store udfordringer med sig, ikke mindst hvad angår at finde egnede lokaler til formålet.
Her hos Adapteo Danmark har vi udviklet en løsning til massevaccination med vores fleksible pavillonbygninger. På bare fem dage kan vi opføre velegnede og sikre bygninger til vaccination på forskellige steder i Danmark – på samme tid.

Læs mere om vores pavillonløsninger til testcentre og podestationer i kampen mod Covid-19

Vurderingsklinik for Sygehus Sønderjylland på få dage

Vurderingsklinik til Covid-19 patienter etableret af Adapteo på få dage i foråret 2020 – og flyttet nemt og smidigt ...

Adapteo hjælper Hjørring kommune med etablering af Covid-19 testcenter

I Hjørring blev testtelte udskiftet med vores fleksible pavillonbygninger.

Adapteo støtter sundhedsvæsenet

Sundhedsvæsenet er påvirket af Covid-19 og et stigende antal smittede. Det betyder, at der er brug for ...

Sundhed i fleksible pavillonløsninger

Adapteo er specialiseret i at levere flytbare og fleksible pavillonbyggerier til et samfund i hastig forandring – det gælder ikke ...

Pavillonbygninger fra Adapteo løser pladsproblemer i pandemiramt sundhedssektor

Coronakrisen har givet behov for mere plads på landets hospitaler. Hos pavillonvirksomheden Adapteo har man stor erfaring i løsninger ...

Adapteo øger kapaciteten i Corona-presset sundhedsvæsen

Coronakrisen sætter stort pres på det danske og nordiske sundhedsvæsen. Derfor har vi nu leveret pavillonløsninger til ...

Vi hjælper dig med at bygge fleksibelt

Kontakt os for mere information eller kyndig vejledning. Vi finder den ideelle løsning til dine specifikke byggebehov.