Sundhedscentre

PRÆCIS SOM ETHVERT ANDET SUNDHEDSCENTER

Modulbaserede faciliteter til sundhedscentre er en ideel løsning, når der er akut behov for plads, hvor kvaliteten er i orden. Hvor det tager flere år at bygge en permanent bygning, tager det under et år at opføre et modul. Løsningen kan leveres med små lejligheder eller værelser, fælles spise- og opholdsrum og genoptrænings faciliteter. Løsninger til alt personale kan leveres efter behov samt medicinrum.

Mere plads til plejecentre og ældrepleje - fleksibelt og hurtigt.

Adapteos moduler kan fungere som komplette plejecentre med alt, hvad det indebærer af lægekontor, tandlæge, laboratorium og hospitaler. Selvom moduler er velegnede til midlertidige formål, så er bygningernes interiør lige så funktionelt og veludstyret som i permanente plejecentre.

Modulbyggede plejecentre kan nemt tilpasses omskiftelige behov, selv under lejeperioden. Det giver f.eks. kommunen mulighed for at tilføje plads og tilbyde andre ydelser på samme område som plejecenteret.

Vi har stor erfaring med plejecentre.

Vi tilbyder den professionelle løsning til både beboerne og personalet.

Vores mål er altid at skabe funktionelle, attraktive og sikre omgivelser for sundhedspleje. Vi anvender vores erfaring til at designe og sikre, at samtlige aspekter hos et velfungerende plejecenter er taget i betragtning.

Indvendigt ligner det et traditionelt plejecenter.

Adapteos moduler kan udgøre mellem én og tre etager med elevatorer og trappeopgange. Løsningerne kan desuden opføres med et højt tilgængelighedsniveau for patienter og flytning af udstyr.

Indvendigt kan pladsen inddeles i separate lokaler og åbne rum. Plejecentre i en pavillonløsning kan rumme nøjagtig det samme interiør og udstyr som traditionelle plejecentre – eller endda lidt ekstra, såsom moderne og komfortable venteværelsesmøbler.

Ingen forpligtelser til permanente bygninger.

Når du lejer den plads, som du behøver, er du kun bundet til bygningen i den periode, hvor du har brug for den. Hvis situationen ændres, kan modulet skilles ad og fjernes, uden at du skal bekymre dig om den fortsatte drift. Dette gør driftsbudgetteringen meget nemmere.

Adapteos moduler kan lejes fra få måneder og op til 5 år. Længere lejeperioder bliver stadigt mere populære, men vi kan også etablere permanente løsninger.

Vores faciliteter til plejecentre inkluderer

Venteværelser

Receptionslokaler

Behandlingsrum

Akutmodtagelse

Observationsfaciliteter med overnatningsmuligheder

Laboratorier

Omklædningsrum

Pauserum

Kontorer

Kantiner

Før dine ideer ud i livet med Adapteo Draw

Adapteo Draw er et nemt onlineredskab til at designe den plads, som du har brug for. ”Drag and drop” forskellige elementer og skab en hel bygning, som kan indrettes med de møbler, du foretrækker.

Vi hjælper dig med at bygge fleksibelt

Kontakt os for mere information eller kyndig vejledning. Vi finder den ideelle løsning til dine specifikke byggebehov.