Ældrepleje

ALL-INCLUSIVE-LOKALER TIL ÆLDREPLEJE

Vi tilbyder lokaler til ældrepleje samt lejligheder til ældre med forskellige behov. Vores modulløsninger til ældrepleje inkluderer både almindelige beboelseslejligheder og faciliteter til mere omfattende ældrepleje.

Download vores ældrepleje brochure

Vi bygger fleksible, lettilgængelige bygninger af høj kvalitet og med et layout skræddersyet til dine behov. Altid med trivsel og et godt arbejdsmiljø i fokus. Vil du vide mere om vores fleksible bygninger til ældrepleje?

 

Download ældrepleje brochuren her

Book en planlægningstid

Vil du vide, hvordan grundplanen for den bygning, du har brug for, kan se ud? Hvis dit svar er ja, kan du bestille en 30-minutters gratis planlægningskonsultation!

Traditionelle lejligheder til et selvstændigt liv.

Adapteo tilbyder lejlighedskomplekser med hyggelige lejligheder til ældre, der er sunde og raske og i stand til at leve selvstændigt i hjemmet. Udover individuelle boliger kan bygningerne inkludere fællesområder såsom opholdsstuer, bade- og vaskerifaciliteter og en spisesal.

Når beboerne har behov for mere pleje, men stadig er i stand til at bo selvstændigt, kan vi tilpasse bygningerne, så de også inkluderer lokaler til plejepersonale. Samtidig er der mulighed for at føje kontorer, opholdsrum, omklædningsrum og professionelle køkkenfaciliteter til bygningen.

Lokaler til traditionelle plejehjem.

Adapteo tilbyder også traditionelle plejehjem – både til kortvarig brug og længere perioder i op til ti år. Disse faciliteter kan blive bygget på plejehjemmets vilkår. De kan fx inkludere individuelle lejligheder eller værelser med fælles korridor, et fælles badeareal, administrative faciliteter, læge- og sygeplejerkontorer, spiselokaler og fællesarealer til håndværk, træning og musik.

Tilgængelige bygninger.

Både lejlighedskomplekserne og plejehjemmene kan bygges i op til tre etager. For at gøre bygningerne tilgængelige er der elevatorer og ramper, der lever op til alle tilgængelighedsstandarder. Herudover er det muligt at bygge dem uden nogen dørtærskler eller med fremkommelige dørtærskler.

Langs korridorerne kan der tilføjes ekstra gelændere for ekstra støtte. Og for at undgå at man glider eller falder, består gulvene af skridsikkert og slidstærkt vinyl.

Sikkerhed for beboerne og personalet.

Især i plejehjem, der behandler patienter med hukommelseslidelser, er det afgørende at skabe et sikkert miljø for både beboerne og personalet. Grundig planlagt adgangskontrol, elektroniske og automatiske låsesystemer samt nødudgange er her vigtige foranstaltninger, der garanterer en sikker og problemfri dagligdag.

Adapteos bygninger tilbyder ikke alene låsesystemer og adgangskontrol, men opfylder også alle brandsikkerhedsregelmenter og -krav.

Vores faciliteter til ældrepleje kan omfatte

Lejligheder eller værelser til beboelse

Bade- og vaskerifaciliteter

Læge- og sygeplejerfaciliteter

Professionelle køkkenfaciliteter og spiselokaler

Kontorer

Fritidsarealer

Fællesstuer

Personalelokaler

Bring dine idéer til live med Adapteo Draw

Adapteo Draw er et intuitivt onlineværktøj til at designe det lokale, du har brug for. ’Drag and drop’ de forskellige elementer for at skabe en hel bygning, og dekorér den med det møblement, du ønsker.

Vi hjælper dig med at bygge fleksibelt

Kontakt os for mere information eller kyndig vejledning. Vi finder den ideelle løsning til dine specifikke byggebehov.