Flygtningeboliger, Dragør Kommune | Adapteo

Referencer

Flygtningeboliger, Dragør Kommune

Adapteo har for Dragør Kommune opstillet 24 F60 moduler, som hver rummer en bolig med eget badeværelse og tekøkken.

Generelt har vi været meget tilfredse med den valgte pavillonløsning fra Adapteo. Samarbejdet og rådgivningen undervejs har været meget tilfredsstillende. De har løst selv de umulige opgaver, som jeg har stillet undervejs, udtaler Søren Ærboe fra Dragør Kommune. Adapteo er serviceminded og har imødekommet mine ønsker fuldt ud. Deres produkt er genialt til vores projekt – lige spot on…det svarer til et luksus kollegieværelse med eget køkken og bad. De moduler, vi har fået, var helt nye. Rigtig godt produkt og meget væsentlig for os, så kan vi komme af med dem igen, når vi ikke længere har brug for dem, da det er beregnet til midlertidige boliger. De løser vores behov nu og her.

Adapteo har leveret til tiden og faktisk lidt hurtigere end jeg havde forestillet mig, siger Søren Ærboe. Prisen svarer fint til markedet generelt og jeg må sige, at kvaliteten er i top, slutter Søren Ærboe. Jeg handler gerne med Adapteo igen, når behovet opstår.

Søren Ærboe
Projektleder, Dragør Kommune

Kontakt os

Vi er her for at hjælpe dig

Vi har gjort processen omkring pladsudvidelse så nem og ligetil som muligt. Vi hjælper dig med at navigere mellem de forskellige valgmuligheder. Samtidig sikrer vi, at du altid har nøjagtig det, du skal bruge, når som helst og hvor som helst. Kontakt os, og lad os hjælpe dig med at tage det første skridt mod den pladsudvidelse, som du har brug for.