Referencer

Copenhagen Metro Team, Camp til håndværkere

Copenhagen Metro Team (CMT) havde brug for en camp med beboelse til de ca. 370 ”borebisser”, der alle skulle arbejde på udvidelsen af metroen.

Fire måneder efter kontraktunderskrivelse kunne Adapteo levere den første fase til 200 mænd samt professionelt udstyret køkken, fællesfaciliteter mv. Adapteo har leveret en totalentreprise og håndteret alt vedrørende dette projekt lige fra byggetilladelse til planlægning, jordbehandling og installationer mv. I dag er der er 370 mænd i lejren i 2 forskellige typer værelser. Campen består af 230 moduler.

“Fordelene er store ved at samle vores personale i én lejr frem for at sprede dem rundt i byen. De opnår et fællesskab og får kontakt med metroarbejdere fra andre byggepladser på projektet. En af de største fordele ved projektet er den centrale placering tæt ved Fisketorvet og 100 meter fra nærmeste S-togs station og samtidig tæt på byggepladserne. Dermed er campen let at komme til og fra.”

Elisabeth Mindopi
Copenhagen Metro Team

“Samarbejdet med Adapteo har været fint, og alt er indtil videre afleveret til tiden fuldstændig som aftalt, så det lever bestemt op til forventningerne.”

Elisabeth Mindopi
Copenhagen Metro Team