Modulbyggeri | Udlejning af modulhuse | Adapteo.dk

Adapteo

SPACE TO GROW

FOR ET BEDRE OG MERE OMSTILLINGSPARAT SAMFUND

Adapteos primære fokus at tilbyde vores kunder den rette type plads til at vokse og ekspandere i den retning, som de ønsker. Det gør vi ved at hjælpe skoler, virksomheder og kommuner med at overvinde bygningernes begrænsninger og finde moderne løsninger på deres pladsbehov.

400

ansatte

5

markeder (Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland)

33 000

udlejningsmoduler

221M€

salg i 2018

Vi løser dine pladsrelaterede problemer

Som den største udbyder af modulplads i Norden samt markedsledende aktør i Europa ønsker vi at sikre os, at alle har den form for plads, de har behov for. Vi går med liv og sjæl op i den effekt, som de rette pladsmæssige rammer kan have på de mennesker, der bruger deres tid i vores bygninger.

Med vores store flåde af moduler kan vi løse alle former for pladsrelaterede problemer ved at tilbyde lokaler af høj kvalitet hurtigt og på vores kunders betingelser. Vi udlejer plads, så du kan fokusere på det vigtigste og overlade alle bygningsrelaterede problemer til os.

 

Vi bidrager til en bæredygtig fremtid

Vi er meget bevidste om miljøet og yder vores bidrag for at bevare det. Ved at bygge energibesparende modulbygninger og sikre os, at vores miljømæssige aftryk er så minimalt som muligt, kan vi gøre en stor forskel for de fremtidige generationer.

Vi har rykket os langt fra byggepladsbarakker

I lang tid har midlertidig plads været associeret med byggepladsbarakker, der er brugt som kontorer og pausefaciliteter for de ansatte. Det er også helt rigtigt, at disse former for barakker tidligere er blev brugt som midlertidige faciliteter til både dagpleje og skoler.

Hos Adapteo har vi gjort meget for at modarbejde opfattelsen af, at disse typer barakker er den eneste valgmulighed, når der er brug for midlertidig plads. Moderne modulbygninger er meget mere end bare et tag over hovedet og vægge, der holder kulden ude.

Vi arbejder stålsat på at tilbyde attraktiv, sund og sikker plads til alle, der har brug for ekstra lokaler.

Vi starter med at lytte

Hos Adapteo starter vi altid med at lytte. Vi hjælper dig med at navigere mellem de forskellige valg og sikrer os, at du altid har nøjagtig det, du skal bruge, når som helst og hvor som helst. Vores brancheførende ekspertise, som er understøttet af lokal tilstedeværelse, betyder at du altid kan regne med os. Hvad enten du har brug for sikker levering eller en partner, der guider dig gennem hvert skridt på vejen, kan du altid regne med os.

Adapteo A/S
CVR-nummer 11033911

Greve Main 33
2670 GreveKontakt os

Vi er her for at hjælpe dig

Vi har gjort processen omkring pladsudvidelse så nem og ligetil som muligt. Vi hjælper dig med at navigere mellem de forskellige valgmuligheder. Samtidig sikrer vi, at du altid har nøjagtig det, du skal bruge, når som helst og hvor som helst. Kontakt os, og lad os hjælpe dig med at tage det første skridt mod den pladsudvidelse, som du har brug for.