Modulbyggeri | Udlejning af modulhuse | Adapteo.dk

Om os

Bæredygtigt modulbyggeri

Moduler på dine betingelser

Hos Adapteo udlejer vi fleksible moduler, der passer til dig og din situation. Uanset om du har brug for ekstra plads til skoler og institutioner, kontorer, sundhed og pleje eller beboelse og camps, finder vi det modulbyggeri, der opfylder dine behov.

Adapteos primære fokus er et tilbyde vores kunder den rette type plads til at vokse og ekspandere i den retning, som de ønsker. Det gør vi ved at hjælpe skoler, virksomheder og kommuner med at overvinde bygningernes begrænsninger og finde moderne løsninger på midlertidige pladsbehov.

Herunder kan du læse mere om, hvordan Adapteo arbejder med bæredygtige modulløsninger og fleksibel pladsudvidelse.

400

ansatte

5

markeder (Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland)

33 000

udlejningsmoduler

221M€

salg i 2018

Vi løser din pladsmangel med modulbyggeri

Som den største udbyder af modulplads i Norden og markedsledende aktør i Europa ønsker vi at sikre os, at alle har den form for plads, som de har behov for. Vi går med liv og sjæl op i den effekt, som de rette pladsmæssige rammer kan have på de mennesker, der bruger deres dyrebare tid i vores bygninger.

Hos Adapteo udlejer vi modulerne, så du kan fokusere på det vigtigste og overlade alle bygningsrelaterede problemer til os. Med vores store udvalg af modulbyggerier kan vi løse alle former for pladsrelaterede problemer hurtigt og på vores kunders betingelser.

Vi bidrager til en bæredygtig fremtid med modulbyggerier

Vi er meget bevidste om miljøet og yder gerne vores bidrag for at bevare det. Vi bygger energisparende modulhuse for at sikre os, at vores miljømæssige aftryk er så minimalt som muligt. Ved at udleje modulerne sikrer vi os også, at vi kun bygger det, vi har behov for – og så længe behovet er der. Når der ikke længere er brug for pladsen, istandsætter vi modulerne og bruger dem et andet sted. På den måde kan vi gøre en stor forskel for de fremtidige generationer.

Vi har rykket os langt fra byggepladsbarakker med moderne modulhuse

Midlertidig plads har længe været associeret med byggepladsbarakker, der er brugt som kontorer og pausefaciliteter for de ansatte. Hos Adapteo har vi gjort meget for at modarbejde opfattelsen af, at disse typer af barakker er den eneste valgmulighed, når der er brug for midlertidig plads. Moderne modulbygninger er nemlig meget mere end bare et tag over hovedet og fire vægge, der holder regn og kulde ude.

Vi arbejder stålsat på at tilbyde attraktiv, sund og sikker plads til alle, der har brug for ekstra lokaler. Det kommer tydeligt til udtryk i vores modulhuse, som lever op til alle de samme krav som et permanent byggeri.

Vi starter med at lytte og forstå

Hos Adapteo starter vi altid med at lytte til dig. Vi gør en dyd ud af at forstå dine behov og hjælper dig med at navigere mellem de forskellige valg. På den måde sikrer vi os, at du altid får det, du skal bruge – når som helst og hvor som helst. Vores brancheførende ekspertise er understøttet af lokal tilstedeværelse, og det betyder, at du altid kan regne med os. Uanset om du har brug for sikker levering af modulhuse eller en partner, der guider dig i en verden af modulbyggeri, skal du ikke tøve med at tage fat i os.

Kontakt os

Vi er her for at hjælpe dig

Vi har gjort processen omkring pladsudvidelse så nem og ligetil som muligt. Vi hjælper dig med at navigere mellem de forskellige valgmuligheder. Samtidig sikrer vi, at du altid har nøjagtig det, du skal bruge, når som helst og hvor som helst. Kontakt os, og lad os hjælpe dig med at tage det første skridt mod den pladsudvidelse, som du har brug for.