Udlejning af moduler og pavilloner | Adapteo.dk

Leje

At leje modulbygninger er en moderne, miljøbevidst og økonomisk måde at skaffe mere plads på effektiv vis. Hos Adapteo kan du leje pladsen, du har brug for, lige så længe behovet er der. Skulle situationen ændre sig, kan vi tilpasse opstillingen og lejeperioden til de nye behov.

Hvorfor bør I leje?

Når du lejer modulløsninger, undgår du de forpligtelser, der er forbundet med bygningsvedligehold og service. Og eftersom du ikke behøver at investere massivt i en permanent bygning, frigiver dette kapital, som kan bruges på kerneinvesteringer. Når du lejer modulløsninger, får du desuden pladsen langt hurtigere, end hvis bygningen havde været permanent.

Tilpasset lejeperiode

Vi udlejer den nødvendige løsning i nøjagtig den periode, som du har brug for. Lejeperioden kan vare fra få måneder til årtier. Og hvis situationen ændrer sig, ændrer vi også pavillonløsningen. Vi kan således tilføje eller fjerne plads, der ikke længere er behov for, selv under lejeperioden. Dette er netop den store fordel ved pavillonløsninger – de kan ændres løbende uden de store omkostninger.

Vi tænker grønt

Modulbygninger er det miljøbevidste valg. Når der ikke længere er behov for en modulbygning, kan den blive genanvendt et andet sted. Derudover er vores moduler energibesparende og designede til det nordiske klima, hvilket betyder, at vi har taget højde for samtlige varme- og isoleringsaspekter.

Hvordan forløber processen?

01

Kontakt os

Etablering af kontakt er det første skridt henimod den løsning, du behøver. Vi lytter til dine behov og arbejder sammen med dig om at skabe de perfekte rammer. Du får tildelt din egen kontaktperson, som rådgiver dig igennem hele forløbet.

02

Design den nye løsning

Vi designer pladsen, du har brug for, så den er tilpasset dine ønsker og bygget i overensstemmelse med alle bygnings- og sundhedsmæssige regler og krav.

03

Levering og montage af modulerne

Vi leverer modulerne, samler dem og rydder op i henhold til tidsplanen.

04

Justering af de sidste detaljer og afsluttende gennemgang

Når opstillingen er opført, indretter vi den og sikrer os, at alting er, som det skal være. Vi vil også håndtere alle de afsluttende inspektioner, så vi er sikre på at kunne overdrage en løsning, der er helt klar til at blive taget i brug.

05

Vedligehold i løbet af lejeperioden

Vi tager os af al bygningsrelateret vedligehold, og vores vedligeholdelsesservice er tilgængelig under hele lejeperioden.

06

Demontering og fjernelse af moduler

Når pavillonløsningen ikke længere skal bruges, demonterer og fjerner vi den, så der bare står en ryddet plads tilbage.

Adapteo Danmark generelle lejevilkår

I kan downloade Adapteo A/S generelle lejevilkår her:

Download

Kontakt os

Vi er her for at hjælpe dig

Vi har gjort processen omkring pladsudvidelse så nem og ligetil som muligt. Vi hjælper dig med at navigere mellem de forskellige valgmuligheder. Samtidig sikrer vi, at du altid har nøjagtig det, du skal bruge, når som helst og hvor som helst. Kontakt os, og lad os hjælpe dig med at tage det første skridt mod den pladsudvidelse, som du har brug for.