Ny projektkonsulent til Adapteo

Annette Laursen er tiltrådt som projektkonsulent hos Adapteo Danmark. Med sine solide erfaring fra byggebranchen og erfaring som selvstændig konsulent og projektleder får hun til opgave at sørge for – med kundens behov i fokus – at sikre leverance af fleksible og bæredygtige pavillonløsninger. 

 

“For mig er det vigtigt, at kunden kan forvente resultater på kort tid, og her kommer min proaktivitet og mit store drive ind i billedet. Desuden er det for mig en selvfølge at være lydhør og servicemindet overfor kunden, så de ender ud med den rette løsning både nu og her og på længere sigt.”

Annette Laursen, projektkonsulent

 

Nordens førende leverandør af fleksible pavillonløsninger har rygende travlt. Derfor udvider Adapteo nu holdet med en ny salgsprofil, så virksomheden er endnu mere rustet til at imødekomme de mange henvendelser. Senest har de ansat Annette Laursen som projektkonsulent.

Vil ud over stepperne

Adapteos nye profil kommer med solid erfaring fra byggebranchen og et CV, der blandt andet vidner om 19 år hos NCC. Siden har hun arbejdet som selvstændig konsulent og senest som projektleder hos Frovin. I den nye rolle skal hun forsyne kunderne med fleksible bygninger til skoler, institutioner, beboelse og kontorer:

"Jeg glæder mig rigtig meget til at komme ud og besøge vores kunder, afdække deres behov og oplyse dem om, hvordan vi hos Adapteo kan løse deres udfordringer,"

fortæller Annette Laursen og tilføjer, at hun er meget engageret – noget, der vil komme kunden til gode:

"For mig er det vigtigt, at kunden kan forvente resultater på kort tid, og her kommer min proaktivitet og mit store drive ind i billedet. Desuden er det for mig en selvfølge at være lydhør og servicemindet overfor kunden, så de ender ud med den rette løsning både nu og her og på længere sigt."

En del af en spændende rejse

“Som virksomhed er vi på en spændende rejse med masser af vigtige projekter rundt i landet. Annette er en stærk profil, og vi er glade for at have hende med på holdet til at bidrage til at føre Adapteos ambitioner for fremtidens byggeri ud i livet. Jeg ser meget frem til samarbejdet”, siger Claus Haastrup, der er Head of Sales hos Adapteo Danmark.

Annette bor på Østerbro, og i fritiden er det blandt andet børnebørnene og løbetræningen, der så at sige løber med opmærksomheden.

Adapteo Nyheder

Pavillonleverandøren Adapteo Danmark har gjort Andreas Löfgren til ny administrerende direktør i Danmark. Med sig bringer han ...