Adapteo Danmark får ny Country Manager

Andreas Löfgren er netop blevet udnævnt som midlertidig Country Manager for Adapteo Danmark. Med sig bringer han en solid ledelseserfaring fra forskellige brancher og et mål om at sikre forretningens kontinuitet og udvikling.

I november valgte Adapteo at indsætte Andreas Löfgren som midlertidig Country Manager for det danske selskab, og han kommer dermed til at stå i spidsen for at støtte udviklingen og målsætningerne om bæredygtig vækst. Han afløser dermed Henrik Rydiander, der har været adm. direktør siden april 2021.

I spidsen for den fortsatte udvikling og bæredygtig vækst

Andreas CV vidner om solid erfaring med ledelsesopgaver fra forskellige brancher. Siden 2017 har Andreas arbejdet som selvstændig konsulent med fokus på at støtte virksomheder. Som konsulent har han påtaget sig adskillige længerevarende opgaver og midlertidige lederroller – mange stillinger inden for private virksomheder, hvor forventningerne til resultater er meget høje.

Før han blev konsulent, havde Andreas flere ledende stillinger hos Coor, en nordisk facility management-virksomhed, og han har gennem hele sin karriere tilbragt meget tid i København. Andreas har en Master of Science in Business Administration fra Lunds Universitet, hvor hans fokusområder var strategi og finansiel modellering.

"Jeg ser frem til at blive en del af virksomheden og det danske team. Jeg har fulgt Adapteo fra sidelinjen i nogen tid, og jeg er meget imponeret over udviklingen. Jeg ser frem til at kunne støtte den danske organisation i at nå sine vækstmål og ambitioner. Alle projekter kører videre som hidtil og vores kunder vil ikke blive berørt af ændringerne. Adapteo Danmark har et solidt team og er inde i en god udvikling, vi ser frem til at fortsætte,"

siger Andreas Löfgren.

For yderligere information, kontakt: 

Claus Haastrup
Head of Sales
+45 70 90 90 40
claus.haastrup@adapteo.com

Adapteo Nyheder

Fremtidens byggebranche er cirkulær

Kommuner og virksomheder har et historisk stort bygge- og renoveringsbehov, men den traditionelle byggebranche kan ikke følge med: lø...
  • Nyhed

Tilpasset konferencecenter Kämpasten Sigtuna

Handelshøjskolen i Stockholm befandt sig i en vanskelig situation efter en brand i bygningen. De gik sammen med Tengbom ...