Adapteo-opstilling

Midlertidige pavilloner hitter hos kommuner og regioner

Adapteo har løsrevet sig fra den finske gigant inden for maskinudlejning, Cramo, og er for nyligt blevet noteret på Stockholms børs. Nu kan koncernen derfor dedikere sig 100 procent til udlejning af midlertidige pavilloner til gavn for landets kommuner og regioner.

Det går ikke stille for sig hos Adapteo- Nordens største koncern inden for udlejning af midlertidige pavilloner.
Pr. 1. juli 2019 er Adapteo Group blevet børsnoteret, og koncernen vil fra denne dato danne en uafhængig koncern adskilt fra finske Cramo, der er en af Europas største virksomheder inden for maskinudlejning.

Det betyder, at Adapteo nu kan dedikere sig 100 procent til produktion og udlejning af pavillonløsninger, så kunderne får det bedste set-up til deres projekt.

Stor efterspørgsel på pavillonløsninger
Med al fokus rettet mod det nye forretningsområde er koncernen nu rustet til at imødekomme et stigende behov i samfundet. Mange kommuner og regioner har nemlig fået øjnene op for, at modulløsninger på effektiv og miljørigtig vis kan løse akutte problemer med pladsmangel i skoler, institutioner, på kontorer og hospitaler.

DK_svendborg_psyk

“Kommuner og regioner behøver ikke længere bruge mange millioner på fx at bygge en ny skole, som måske ikke er aktuel om 10 år, når børnetallet igen er faldet. I stedet vælger de i stigende grad vores alternativ: midlertidige pavilloner. Udover at de koster langt mindre, er de en bæredygtig løsning. De kan nemlig genanvendes kontinuerligt i nye projekter og bidrager på den måde til en cirkulær økonomi.”

Mads Blom
Adm.direktør, Adapteo Danmark

Pavilloner til Psykiatrisk Afdeling i Svendborg
Et af nyeste projekter, som Adapteo er involveret i, er en større renovering og ombygning af Psykiatrisk Afdeling i Svendborg til 60 millioner kr. Planen med renoveringen er at modernisere rammerne, så sygehuset får en opgradering på niveau med andre psykiatriske afdelinger i landet. Og her kommer Adapteo til at spille en afgørende rolle:

“Renoveringen går i gang i oktober 2019 og forventes at være afsluttet i maj 2021. Der er altså tale om en periode på halvandet år, hvor en masse patienter skalgenhuses. De to afdelinger P2 og P3 står først for, og alle patienter skal genhuses i vores pavillonbygninger. Når arbejdet i P2 og P3 er færdigt, vil afdelingerne i første omgang blive overtaget af patienterne på den lukkede P1, mens deres afdeling bliver renoveret.”

Klaus Hansen
Calculation Specialist, Adapteo Danmark

Når hele renoveringen er færdig i 2021, kan alle flytte tilbage på deres afdelinger, og Adapteos pavillonbygninger vil blive fjernetigen.

Adapteo insights.

Adapteo bygger boliger til bygningsarbejdere på Femern Bælt-projektet

Hvordan huser man hundredvis af bygningsarbejdere på et af Danmarks største anlægsprojekter? Ved Femern bælt-tunnelprojektet blev ...

Vokseværket fortsætter hos Adapteo

Adapteo fortsætter med tilgangen af flere nye medarbejdere, der skal ruste organisationen til et begivenhedsrigt 2022 for levering af ...