Markedsledende pavillonleverandør køber sig endnu større i Danmark

Adapteo erhverver Ajos A/S fra MT Højgaard som et led i styrkelsen af den strategiske position i Danmark. Salget ventes gennemført i indeværende år.

Adapteo, markedsledende leverandør af fleksible pavillonløsninger, har indgået en betinget aftale med MT Højgaard om at opkøbe aktiviteterne og aktiverne i modulbyggeren Ajos A/S.

“Adapteo og Ajos er et ideelt match, der i høj grad vil komme vores danske kunder til gode. Begge virksomheder er specialister i at levere midlertidige pavillonløsninger til den offentlige og private sektor med bæredygtighed, kvalitet og fleksibilitet i højsæde,” udtaler Andreas Löfgren, Country Manager i Adapteo Danmark.

Markedsledende pavillonleverandør køber sig endnu større i Danmark

Adapteo erhverver Ajos A/S fra MT Højgaard som et led i styrkelsen af den strategiske position i Danmark. Foto: Mats Jarmer

Cementering af positionen

Adapteo har i forvejen en stærk profil på det danske marked, og er kendt for blandt andet hurtige og fleksible leverancer af pavilloner til COVID test- og vaccinationscentre samt en større levering til Femerns håndværkerby tidligere i år. Opkøbet af Ajos forventes at cementere denne position yderligere:

“Med et opkøb af Ajos styrker vi vores position som markedsleder inden for adaptive og cirkulære bygningsløsninger i Danmark. Vi ser et stort potentiale i Ajos forretning og bæredygtige produktportefølje. Deres evner inden for social infrastruktur og bæredygtige bygninger bliver et stærkt aktiv for Adapteo, ikke blot på det danske marked, men for hele virksomheden, i takt med at efterspørgslen efter fleksible og bæredygtige bygninger af høj kvalitet stiger på alle vores markeder,” siger Philip Isell Lind af Hageby, administrerende direktør i Adapteo.

For yderligere information, kontakt: 

Claus Haastrup
Head of Sales
+45 70 90 90 40
claus.haastrup@adapteo.com

Adapteo Nyheder

Pavillonleverandøren Adapteo Danmark har gjort Andreas Löfgren til ny administrerende direktør i Danmark. Med sig bringer han ...