Kundereferencer

Den populære ketchersport padel-tennis og fleksible bygninger udgjorde sammen et succesfuldt koncept.

Da Padel Royale åbnede dørene til padel-anlægget i Bromma, Sverige, for første gang i efteråret 2021, blev det tydeligt, at den populære ketchersport padel-tennis og fleksible bygninger sammen udgjorde et succesfuldt koncept.

“Vi har taget vores padel-hal til næste niveau. Udover at have fantastiske baner med en loftshøjde på 12 meter, driver vi også en bistro. Vi er stort set fuldt booket hver nat.”

– Jonas Gadhasson, Halchef hos Padel Royale.  

 

Da Padel Royale åbnede dørene til padel-anlægget i Bromma, Sverige, for første gang i efteråret 2021, blev det tydeligt, at den populære ketchersport padel-tennis og fleksible bygninger sammen udgjorde et succesfuldt koncept.

“Vi har taget vores padel-hal til næste niveau. Udover at have fantastiske baner med en loftshøjde på 12 meter, driver vi også en bistro. Vi er stort set fuldt booket hver nat”, siger Jonas Gadhasson, Halchef hos Padel Royale.

Hvordan bygger man en padel-hal? Hos Padel Royale i Bromma findes svaret. Her kommer man som besøgende ind i en tid med La Belle Epoque, Art Déco og dekadence. Mens det ydre design er tilpasset til at falde i et med området og sladrer derfor ikke om bygningens indre. Det giver den besøgende følelsen af ​​at rejse tilbage i tiden, til 30’ernes Paris.

Indretningen er dog ikke det eneste kendetegn ved Padel Royale. Her er også en bistro med fransk bistromenu, som bidrager til at opfylde visionen om Radel Royale som mødested. Jonas Gadhasson, halchef i Padel Royale, ser også Brommas geografiske placering som medvirkende, da det er nemt at komme til og fra padel-anlægget både med offentlig transport og i bil.

“Indtil videre har vi kun fået positive tilbagemeldinger fra de besøgende. Vi holder fredagsbar i bistroen hver fredag ​​og mindst ét større arrangement om ugen« siger Jonas.

Den franske bistro ligger sammen med anlæggets omklædningsrum, lounge og sauna i fleksible bygninger fra Adapteo. En første overvejelse, da anlægget blev bygget, var at bygge alt fra bunden. En fleksibel løsning viste sig dog at være den bedste løsning i forhold til funktion, hastighed og økonomi. Anlægget har siden ligget til kaj med virksomhedens padel-baner og butik.

“Fremadrettet er tanken at øge antallet af arrangementer og som altid at arbejde med detaljerne for at fastholde Padel Royales premium-standard” slutter Jonas.

5

Vil du vide mere om vores tilpasningsdygtige bygninger?

Vil du tale med en sælger eller høre mere om, hvordan vi kan bygge fleksibelt sammen? Vi vil i samarbejde med dig finde den rigtige løsning til netop dine behov.

Adapteo Nyheder

Adapteo Group har indgået aftale om at overtage udlejningsvirksomheden i JYTAS A/S, som tilbyder premium modulbyggeri og er ...

De gamle C40-moduler, der i 15 år har fungeret som skoler, kontorbygninger, camps og andre former for beboelse, stod ...