1480x660-in-96-dpi-herlev-hospital-dsc01856

Herlev Hospital, Region Hovedstaden

Herlev Hospital har de seneste mange år haft et stort behov for ekstra lokaler, som er blevet dækket af modulbyggeri fra Adapteo. Samarbejdet begyndte tilbage i 2007 og har udviklet sig til et projekt med 400 moduler til benyttelse på over 10.000 kvadratmeter.

“Det specielle derude er, at vores pavilloner i meget høj grad er blevet integreret med det eksisterende byggeri. Det betyder, at man som medarbejder eller patient stort set ikke kan se forskel indefra, og at man får hele oplevelsen af naturlig sammenhæng med det øvrige byggeri”

Mads Blom
Administrende direktør, Adapteo Danmark

På Herlev Hospital er modulerne bl.a. blevet anvendt til undersøgelsesrum, fertilitetsafdeling, kontorer og it-afdeling. Hospitalet fik også opbygget en særlig mammografiafdeling med bly i væggene, som så senere er blevet ombygget til et børnelaboratorium. Der er desuden også blevet bygget et lægehotel på 3 etager, med i alt 18 værelser med både senge møbler og badeværelser, der fungerer som et lille lejlighedskompleks til læger og sygeplejersker der er på vagt.

Vores C40 modulsystem er fremstillet med fokus på komfort og funktion og der er rig mulighed for at påvirke indretningen og tilpasse planløsningen efter behov og ønskemål. Derudover er C40 modulsystemet et miljøvenligt alternativ med sit vandbårne opvarmningssytem. C40 modulet leveres også med el-opvarmning.

herlev hospital

Adapteo insights.

Cirkulært byggeri og genbrug af fleksible modulbygninger

Når pladsbehovene ændrer sig på skoler, institutioner og kontorer, er Adapteos fleksible modulbygninger et oplagt valg.
  • Nyhed

Adapteo styrker salgsorganisationen på flere fronter

Adapteo udvider organisationen i både øst og vest med to nye salgsprofiler. Thomas Madsen er tiltrådt som Bid ...