Hillerød Camp

Tilbyd dine håndværkere indkvartering i en moderne camp, som ligger i gåafstand til sygehusbyggeriet, Nyt Hospital Nordsjælland.
Campen har plads til 218 beboere fordelt på 109 værelser. Hvert værelse har eget badeværelse, thekøkken og garderobe.

Den moderne camp

Store byggerier kræver ofte mange håndværkere, og campløsninger giver gode indkvarterings muligheder, imens arbejdet står på. Adapteos pavillonbygninger lever op til gældende bygnings-reglement som ethvert andet byggeri. Forskellen fra det permanente byggeri er, at en pavillon er fleksibel og let kan flyttes, når arbejdet er ovre. Det er en både bæredygtig og økonomisk løsning, som sikrer tag over hovedet og godt indeklima til de mange arbejdende håndværkere.

Læs mere om hvordan Adapteo skaber fleksible håndværkerbyer

Fællesskab styrker arbejdsindsatsen

Når arbejdsdagen er slut, skal medarbejderne have et sted, hvor de kan koble af – både sammen og hver for sig. Adapteos pavillonbygninger er udstyret med fællesrum og udendørsarealer. Fællesarealerne kan være med til at skabe et sammenhold i teamet, som kan overføres direkte til arbejdsindsatsen på arbejdspladsen – til stor gavn for både medarbejdere og byggeprojekt.

Udtalelse fra en håndværker

Ivan Ljubez er Operations Manager i entreprenørfirmaet Realmont ApS og har boet i en af Adapteos håndværkerboliger.

Han fortæller:

”Det første ord, jeg kommer til at tænke på, er ”komfort”. Campen ligger meget tæt på byggepladsen, hvilket naturligvis er meget praktisk. Og vigtigere er, at faciliteterne er over alle forventninger.”

Med Hillerød Camp får du:

• Gode arbejdsvilkår
• Gåafstand til byggepladsen
• Indflytningsklare værelser
• Gode muligheder for kommunikation med mandskabet
• Fast pris

Køkkenfaciliteter

Det vigtigt med et sundt og nærende måltid for at kunne yde mest muligt. Adapteos camps er udstyret med et stort fælleskøkken i hver boligblok, hvor medarbejderne kan lave det måltid, de har lyst til – enten hver for sig eller i fællesskab.

God beliggenhed

Hillerød Camp ligger blot en kort gåtur fra byggepladsen, hvilket sparer både tid og penge. Med gode parkeringsmuligheder kan medarbejderne nemt komme til campen, når arbejdsugen igen kalder.

afstandHC

Er du interesseret i Hillerød Camp?

Vi har stadig ledige pladser, som er klar til indflytning. Er du interesseret i at høre mere, er du velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde den rette løsning til dig.

Adapteo Nyheder

Pavillonleverandøren Adapteo Danmark har gjort Andreas Löfgren til ny administrerende direktør i Danmark. Med sig bringer han ...