Tekst-1

Få ekstra plads i skoler og institutioner med pavillonløsninger

Skoler og institutioner åbnes gradvist, og hos Adapteo vil vi gerne gøre vores til, at det foregår i gode, trygge rammer.

Det anbefales, at børn og lærere har god plads omkring sig. Der skal undervises i mindre grupper og kun indenfor samme klasse i godt ventilerede lokaler med øget udluftning. Og så skal der etableres faste rutiner for håndvask blandt både børn og personale.

Dette er blot et udpluk af de skærpede forholdsregler, som Sundhedsstyrelsen har udarbejdet i forbindelse med den gradvise åbning, men det er ikke altid en mulighed i landets eksisterende skole- og institutionsbygninger. Derfor er Adapteo beredte til at hjælpe med at skabe rammerne, der kan forebygge pladsmangel.

Vi er klar til at levere og montere pavillonbygninger til skoler og institutioner i hele Danmark. Pavillonerne har forskellige størrelser og funktioner og kan indrettes som ekstra lokaler til skoler, børnehaver og vuggestuer. Fælles for dem alle er den praktiske, rengøringsvenlige indretning og ikke mindst det gode indeklima. I alle vores pavillonløsninger er integreret ventilation med varmegenindvinding nemlig en selvfølge. Vores ventilationsanlæg sikrer, at luften i lokalet udskiftes 3-4 gange i timen, hvilket er tæt på en fordobling af almindelig luftudskiftning i lokaler på to gange i timen.

Vores lager er fyldt op, og vi kan levere med kort varsel, og så skræddersyr vi altid pavillonbygningerne efter kundens behov.

Vi står klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte os for spørgsmål eller information. Vi er også altid klar på et Skype-møde, hvor vi kan vise dig rundt i pavillonløsningerne.

Adapteo insights.

Adapteo bygger boliger til bygningsarbejdere på Femern Bælt-projektet

Hvordan huser man hundredvis af bygningsarbejdere på et af Danmarks største anlægsprojekter? Ved Femern bælt-tunnelprojektet blev ...

Vokseværket fortsætter hos Adapteo

Adapteo fortsætter med tilgangen af flere nye medarbejdere, der skal ruste organisationen til et begivenhedsrigt 2022 for levering af ...