dataLayer.push({ event: "formCompleted", subscriberEmail: "test.test.test@test.test.test.se", }) Adapteo styrker salgsorganisationen på flere fronter - Adapteo

Adapteo styrker salgsorganisationen på flere fronter

Adapteo udvider organisationen i både øst og vest med to nye salgsprofiler. Thomas Madsen er tiltrådt som Bid Manager, mens Bo Berger er ansat i rollen som Project Consultant.

Hos pavillonleverandøren Adapteo oplever de stor efterspørgsel på fleksible bygninger til både skoler, institutioner, beboelse og kontorer. I den forbindelse har virksomheden den 1. november budt velkommen til to nye profiler, der kommer med solid erfaring inden for salg og med indgående kendskab til branchen.

 

Adapteo styrker salgsorganisationen

Foto: Ebbe Forup Fotografi

Glædeligt gensyn i ny rolle

Thomas Madsen, der gennem 23 år har beskæftiget sig med salg af pavillonløsninger, tiltrådte tidligere på måneden en nyoprettet stilling som Bid Manager hos Adapteo.

Den erfarne salgsprofil kommer med 16 års erfaring fra CP og senest et år hos Mobilhouse. Desuden har han tidligere været ansat som projektkonsulent i 4 år hos Adapteo og er nu godt tilfreds med at vende tilbage til virksomheden i en ny rolle:

“Jeg er meget glad for at vende tilbage til Adapteo. Denne gang i en ny stilling, som er en rigtig god personlig mulighed for at prøve kræfter med andre aspekter inden for salgsområdet,” fortæller Adapteos nye Bid Manager og fortsætter:

“Efter at jeg i mange år har været vant til at være helt tæt på kunderne, bliver det nu spændende at slå mine folder i salgsafdelingens ”maskinrum”, hvor jeg glæder mig til at beskæftige mig med tilbud og tal. Derudover er det meningsfuldt at få lov til at dele ud af min viden og erfaring, der kommer fra 23 år i branchen.”

Til hverdag er Thomas Madsen at finde på pavillonleverandørens hovedkontor i Greve. Privat bor han i Haslev med sin partner. Foruden 2 voksne døtre har han tre bonusbørn og et barnebarn på 2 år, og ellers byder fritiden på løb på motionsplan og en stor interesse for sport.

Adapteo styrker salgsorganisationen

Foto: Ebbe Forup Fotografi

Vil åbne op for fordelene

I afdelingen i Randers er Bo Berger tiltrådt stillingen som Project Consultant. Han er udlært inden for gulvbranchen, men skiftede siden håndværk og gulvlægning ud med salg. De sidste 17 år har han således beskæftiget sig med opsøgende salg.

Den nye Project Consultant har tidligere arbejdet med pavillonløsninger, men senest sad han i rollen som salgschef hos PH Spaanteknik, inden han blev hentet til Adapteo:

“Jeg ser meget frem til at udbrede Adapteos løsninger til alle former for kunder i Nord- og Midtjylland og ikke mindst til at være med til at løse deres pladsudfordringer ved at åbne op for de mange fordele ved fleksible pavillonløsninger.”

Sådan lyder det fra Bo Berger, der tilføjer:

“Det bliver spændende at komme ud og møde kunderne og få en god snak om de løsninger, vi tilbyder hos Adapteo. Det er nemlig først og fremmest vigtigt for mig at skabe en god kontakt til stakeholders i kommuner og regioner og få opbygget et godt netværk.”

Til daglig bor den nye Project Consultant i Hammel med ægtefællen og de tre børn. Her bidrager han til lokalområdet som frivillig filmoperatør i den lokale biograf og er desuden glad for at rejse med familien – for nylig blev det til en tur i autocamper for at se Tour de France.

 

Adapteo Nyheder

Når sommerferien slutter og Specialskolerne på Sundholm åbner dørene for eleverne, vil de træde ind i nye ...

Adapteos fleksible moduler kan tilpasses varierende behov både nu og i fremtiden i modsætning til mere statiske lø...