Adapteo støtter Team Sydhavsøerne

Team Sydhavsøerne er en håndboldklub på Lolland-Falster, der i sæsonen 2021/22 spiller i herrernes 1. division i håndbold. Adapteo støtter løbende lokale foreninger og sager, og har dette efterår indgået et partnerskab med Team Sydhavsøerne.

Team Sydhavsøerne blev stiftet som klub i 2003 og har hjemmebane i Maribo Hallerne. I dag er Team Sydhavsøerne meget mere end en håndboldklub med en trup i herrernes 1. division, den er også et stort samlingspunkt for et stort netværk af lokale virksomheder og erhvervsfolk.

Team Sydhavsøerne herrehold i 1. division

Foto: KonceptLab

Team Sydhavsøerne bliver i høj grad drevet af frivillige samt af et stort hjerte for klubben. Klubbens få ansatte udfører et stort arbejde for at få alle enderne til at mødes. De får blandt andet hjælp fra en række frivillige, der hjælper til på mange forskellige fronter.

“Vi er glade for at kunne støtte lokalsporten med et partnerskab, og derved give et tilskud til deres udvikling. Sport er med til at give et godt sammenhold og fællesskab, og det vil vi gerne bakke op om.”

– Henrik Rydiander, administrerende direktør i Adapteo.

Derfor støtter vi

Adapteo elsker at støtte et godt formål. Samtidig vil vi gerne gøre en forskel og bidrage aktivt til det samfund, vi er en del af. Derfor støtter vi løbende foreninger og gode initiativer og sager. Ved at være opmærksom på alt hvad vi gør, lige fra vores fokus på at begrænse vores miljømæssige aftryk til at tage socialt ansvar, er vi med til at arbejde for en en bæredygtig, ressourcestærk og sikker fremtid.

Vi glæder os til at se håndbolden blomstre på Lolland-Falster, og til at følge Team Sydhavsøerne i 2021/2022.

Adapteo Nyheder

Adapteo Group har indgået aftale om at overtage udlejningsvirksomheden i JYTAS A/S, som tilbyder premium modulbyggeri og er ...

De gamle C40-moduler, der i 15 år har fungeret som skoler, kontorbygninger, camps og andre former for beboelse, stod ...