dataLayer.push({ event: "formCompleted", subscriberEmail: "test.test.test@test.test.test.se", }) Adapteo støtter sundhedsvæsenet - Adapteo

Adapteo støtter sundhedsvæsenet

SUNDHEDSYDELSER UNDER COVID-19-PANDEMIEN
Antallet af smittede med covid-19 er igen i stigning. Hos Adapteo sætter vi en ære i at støtte sundhedsvæsenet, der står overfor endnu en tid med ekstra pres på. Vi står derfor klar til hurtigt og effektivt at levere fleksible pavillonbygninger med rum til teststationer, kontorer og personalefaciliteter.

En kvalitet der matcher permanent byggeri.

Sundhedsvæsenet er påvirket af Covid-19 og et stigende antal smittede. Det betyder, at der er brug for plads til at teste og behandle patienterne, og her er fleksible pavillonbygninger en sikker løsning. Adapteos bygninger har elektricitet, rindende vand og opvarmning med samme kvalitet som permanente bygninger. Men modsat permanente bygninger kan Adapteos fleksible pavillonløsninger opsættes med kort varsel. Bygningerne er isolerede og indeholder både vaskerum og toiletfaciliteter.

Kontorbygning fra Adapteo

Er du interesseret i vores pavillonløsninger til testcentre og podestationer i kampen mod Covid-19?

Vil du høre mere om hvordan vi kan hjelpe, er du velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde den rette løsning til dig.

Adapteo Nyheder

Når sommerferien slutter og Specialskolerne på Sundholm åbner dørene for eleverne, vil de træde ind i nye ...

Adapteos fleksible moduler kan tilpasses varierende behov både nu og i fremtiden i modsætning til mere statiske lø...