Adapteo støtter sundhedsvæsenet

SUNDHEDSYDELSER UNDER COVID-19-PANDEMIEN
Antallet af smittede med covid-19 er igen i stigning. Hos Adapteo sætter vi en ære i at støtte sundhedsvæsenet, der står overfor endnu en tid med ekstra pres på. Vi står derfor klar til hurtigt og effektivt at levere fleksible pavillonbygninger med rum til teststationer, kontorer og personalefaciliteter.

En kvalitet der matcher permanent byggeri.

Sundhedsvæsenet er påvirket af Covid-19 og et stigende antal smittede. Det betyder, at der er brug for plads til at teste og behandle patienterne, og her er fleksible pavillonbygninger en sikker løsning. Adapteos bygninger har elektricitet, rindende vand og opvarmning med samme kvalitet som permanente bygninger. Men modsat permanente bygninger kan Adapteos fleksible pavillonløsninger opsættes med kort varsel. Bygningerne er isolerede og indeholder både vaskerum og toiletfaciliteter.

Kontorbygning fra Adapteo

Er du interesseret i vores pavillonløsninger til testcentre og podestationer i kampen mod Covid-19?

Vil du høre mere om hvordan vi kan hjelpe, er du velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde den rette løsning til dig.

Adapteo Nyheder

I Sønderborg har man satset på fleksible bygninger indrettet som studieboliger. Den midlertidige løsning er med til at ...

Er din organisation klædt på til at konstant skiftende behov og betingelser? Vi tror på, at der er en ...