Adapteo leverer 600 kvm til coronavaccination

I februar 2021 stod Nykøbing F. Sygehus overfor en pladsmæssig udfordring. Sygehusets lokaler var ikke store nok til at rumme den planlagte coronavaccination, og derfor trådte Adapteo til for at levere en 600 kvm stor vaccinationsbygning.  

 

”Vi er meget tilfredse med løsningen, der er optimal i forhold til vores ønsker og krav. De nye vaccinationsfaciliteter fungerer, som de skal, og skaber et godt flow i løbet af dagen.” 

 

– Kim G. Møller, teknisk souschef hos Nykøbing F. Sygehus 

Adapteo blev valgt til opgaven, da Nykøbing F. Sygehus på kort tid skulle skabe de helt rette rammer til at udføre coronavaccination. 

Der gik tre uger, fra opsætningen blev påbegyndt, til de nye vaccinationsfaciliteter på 600 kvm i marts 2021 kunne slå dørene op til det første vaccinestik i de nye rammer. Det fortæller Kim G. Møller, teknisk souschef hos Nykøbing F. Sygehus: 

”Da vores lokaler ikke var store nok, fandt vi et areal på sygehusets matrikel til Adapteos fleksible pavillonløsning. Det var den rette løsning for os, fordi vi gerne ville øge kapaciteten gevaldigt i løbet af kort tid. Med andre ord var hastigheden afgørende, da vi pludseligt skulle skabe de rette rammer for vaccinationsklinikken.”

De nye faciliteter er indrettet specielt til formålet, og her har den sikre patientgennemstrømning været i højsædet. 

”Det var vigtigt at indrette den nye klinik bedst muligt, så borgerne følger et godt og sikkert flow, når de kommer forbi for at modtage vaccinen,” fortæller Kim G. Møller. 

Der er etableret venterum og plads til at læse og underskrive de nødvendige papirer forud for vaccinationen. Dertil er der etableret otte vaccinationsstationer samt faciliteter til den efterfølgende overvågning, inden borgeren er klar til at gå videre. 

”Alle parter var fokuserede på, at opgaven skulle løses hurtigt. Adapteo var løsningsorienterede, gode til at imødekomme vores ønsker og ikke mindst hurtige til at lave forslag ud fra vores input, så vi endte ud med præcis den bygning, som vi havde brug for,” afrunder Kim G. Møller.

Adapteo - Vaccinecenter Nykøbing Falster-10

Adapteo Nyheder

I Sønderborg har man satset på fleksible bygninger indrettet som studieboliger. Den midlertidige løsning er med til at ...

Er din organisation klædt på til at konstant skiftende behov og betingelser? Vi tror på, at der er en ...