Billede-3-2-scaled

Adapteo øger kapaciteten i Corona-presset sundhedsvæsen

Coronakrisen sætter stort pres på det danske og nordiske sundhedsvæsen. Derfor har vi nu leveret pavillonløsninger til en række danske regionshospitaler.

Pavilloner bliver brugt til screening af patienter og administration samt indkvartering af sundhedspersonale.

“Vi gør alt, hvad der står i vores magt, for at håndtere situationen på den bedst mulige måde for vores medarbejdere, kunder og for samfundet. Vi er en anerkendt partner i udviklingen af social velfærd, og vi føler et stort ansvar for at hjælpe og bidrage til denne ekstraordinære situation, hvor mange patienter har brug for ekstra lægehjælp”

Philip Isell Lind af Hageby
President og CEO hos Adapteo Group

De seneste dage er Adapteo Danmarks pavillonløsninger blevet leveret til regionshospitalerne i Randers, Køge, Roskilde og Aabenraa.

For Regionshospitalet Randers fik Adapteo opgaven kl. 14, og kl. 20 selvsamme aften var pavillonerne leveret og monteret.

“At levere fleksible pavillonløsninger, hvor sundhedspersonale kan behandle syge patienter i et godt arbejdsmiljø, er vigtigt for os – både som virksomhed og som mennesker, der arbejder i Adapteo.

Vi har stadig enheder på vores varelager, og vi er klar til at sende pavillonerne ud med det samme til dem, der har brug for dem”

Mads Blom
Adm. direktør, Adapteo Danmark

Billede-1-1-scaled

Adapteo insights.

Adapteo bygger boliger til bygningsarbejdere på Femern Bælt-projektet

Hvordan huser man hundredvis af bygningsarbejdere på et af Danmarks største anlægsprojekter? Ved Femern bælt-tunnelprojektet blev ...

Vokseværket fortsætter hos Adapteo

Adapteo fortsætter med tilgangen af flere nye medarbejdere, der skal ruste organisationen til et begivenhedsrigt 2022 for levering af ...