Adapteo støtter Team Rynkeby og Børnecancerfonden

Team Rynkeby er et cykelhold, der hvert år cykler 1.200 km til Paris for at for at sætte fokus på og samle penge ind til børn med en livstruende sygdom, bl.a. kræft, og til hjælp til deres familier. Adapteo deltog den 11. juni i et event, og hjalp herved med at sætte fokus på børn med kritiske sygdomme og Børnecancerfonden.

Team Rynkeby blev officielt stiftet 2002 og drives af Team Rynkeby Fonden. Oprindeligt cyklede holdet til Paris for at se afslutningen på Tour de France og på deres første tur deltog blot 11 cykelryttere. Da de en uges tid senere var tilbage i Danmark igen, havde de haft så stor succes med at skaffe sponsorater, at der var 38.000 kr. i overskud.  

Adapteo deltog i et event for at støtte Team Rynkeby og Børnecancerfonden

Dette overskud donerede de til børnekræftafdelingen på Odense Universitetshospital. Siden da er teamet vokset støt, både i antal ryttere og i størrelsen på de indsamlede midler. Team Rynkeby findes i dag i 8 forskellige lande og består af mere end 2.000 cykelryttere og over 500 hjælpere.

I 2020 blev der indsamlet 65,5 millioner kroner, hvoraf en stor del blev doneret til Børnecancerfonden.

Derfor støtter vi den gode sag

Adapteos løsninger dækker menneskers behov gennem hele livscyklussen – fra børn i daginstitutioner og mennesker midt i deres karriere til ældre. Vi bidrager til et velfungerende samfund. Og ved at være opmærksom på alt hvad vi gør – fra klimakompensation til at tage vores sociale ansvar – skaber vi således en bæredygtig, ressourceeffektiv og sikker fremtid.

Adapteo Nyheder

Adapteo Group har indgået aftale om at overtage udlejningsvirksomheden i JYTAS A/S, som tilbyder premium modulbyggeri og er ...

De gamle C40-moduler, der i 15 år har fungeret som skoler, kontorbygninger, camps og andre former for beboelse, stod ...