Med ny erfaren Head of Sales styrker Adapteo deres organisation i Danmark

Adapteo Danmark har netop ansat Claus Haastrup som ny Head of Sales. Med sine 30 års erfaring inden for salg og marketing i byggebranchen får han til opgave at stå i spidsen for den kommercielle forretning hos udbyderen af fleksible pavillonbygninger.

 

“Jeg ser rigtigt frem til at være en del af den rejse, Adapteo er på nu, hvor vi skal sikre fleksibilitet og bæredygtighed til gavn for alle.”

 

Claus Haastrup, Head of Sales

 

Coronakrisen kradser stadig, men hos Adapteo Danmark er det ikke ensbetydende med, at hjulene står stille. Nærmere tværtimod, for hos Nordens førende leverandør af fleksible pavillonløsninger er der fart på leverancerne til blandt andet det pressede sundhedsvæsen, hvor Covid-19 har medført stor efterspørgsel på flere kvadratmeter til podning og analysearbejdet.

Senest har virksomheden udviklet løsninger til vaccinationscentre med Covid-19-vaccineudrulningen, og med udsigt til endnu en travl periode har Adapteo passende oprustet med ansættelsen af 52-årige Claus Haastrup. Som ny Head of Sales får han ansvaret for pavillonleverandørens indsats med salg og marketing til det danske marked.

Vil tilbyde kunderne en aha-oplevelse

Cv’et vidner om 30 års erfaring fra byggebranchen med det salgsmæssige og kommercielle som den røde tråd. Erfaringen er hentet hos blandt andre Velfac og Frovin, hvor Claus Haastrup har slået sine folder i henholdsvis 14 og 6 år. Selv fortæller den nye Head of Sales, at drivkraften især er til at tage og føle på, når strategi skal forvandles til handling og strømlinede processer:

Det har altid været en stor motivation for mig at flytte noget fra a til b. Derfor ser jeg rigtig meget frem til at være en del af den rejse, Adapteo er på netop nu, hvor vi skal sikre fleksibilitet og bæredygtighed til gavn for alle. Det er en virksomhed med gode værdier, et højt ambitionsniveau og et vigtigt fokus på cirkularitet og bæredygtig produktion,

fortæller Claus Haastrup og fortsætter:

- Der ligger en spændende opgave i at være med til at synliggøre Adapteos ydelser og alt det, vi kan. Som virksomhed kan vi tilbyde kunden en aha-oplevelse, der bliver mulig i kraft af vores mangeårige erfaring med leverancer af fleksible pavillonbygninger til alle formål. Faktisk kan vi ofte levere en mere optimal løsning, end kunden havde forestillet sig, og derfor handler det kort sagt om at få Adapteo og vores ydelser på landkortet.

Med mennesker og netværk i fokus

Desuden ser han frem til samarbejdet med kunder og medarbejdere samt at satse på synergi og holdindsats. Mennesker og relationer har nemlig altid været i centrum hos den nye Head of Sales. Ledelse i øjenhøjde er filosofien, og denne indstilling er medvirkende til, at Claus Haastrup vækkede interesse hos den nye arbejdsgiver, der ikke lægger skjul på, at glæden ved ansættelsen er gengældt. Mads Blom, adm. direktør hos Adapteo Danmark, fortæller:

- Med sin kommercielle ballast, den omfattende erfaring fra branchen og ikke mindst en værdiskabende tilgang til organisationen er jeg ikke i tvivl om, at Claus er den rette til at stå i spidsen for vores salg og marketing. Claus har et stort engagement, og jeg ser meget frem til samarbejdet.

Når den nye Head of Sales ikke slår sine folder på virksomhedens hovedkontor i Greve, holder han til i Solrød, hvor han bor med sin kone gennem 20 år Astrid Haastrup. Sammen har de børnene Samuel og Kaya på 15 og 12. I fritiden er det særligt udendørs aktiviteter, som golf, skiløb og vandring, der kalder.

Adapteo Nyheder

Adapteo Group har indgået aftale om at overtage udlejningsvirksomheden i JYTAS A/S, som tilbyder premium modulbyggeri og er ...

De gamle C40-moduler, der i 15 år har fungeret som skoler, kontorbygninger, camps og andre former for beboelse, stod ...